Jump to content

jtand

Members
  • Posts

    52
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by jtand

  1. På samtlige av mine våpen er kolben, altså kinnstykket, for lavt. Jeg har lave kikkertmontasjer, men allikavel må jeg "løfte" hodet for å se gjennom kikkerten. Og da hviler ikke kinnbeinet mot kolben, og dermed så går det utover skyteprestasjonene. På luftgeværet måtte jeg bygge opp utrolige 4 cm med papp og teip!

    Ja jeg vet det finnes å få kjøpt sånne "kapper" som man trer over kolben, men vil ikke være avhengig av det.

     

    Er dette et vanlig problem eller har jeg unormal ansiktsform?

  2. Er ny med rifle, og har lite peiling på emnet. Har prøvd å søke, uten resualtat.

    Er Lapua Naturalis 9,1 g i 6,5x55 egnet til rev? Er den hurtigekspanderende eller går den gjennom dyret? Ødelegger den mye av skinnet?

    Er denne patronen godkjent til elg forresten?

  3. CZ 511 Auto .22LR

     

    p1040026m.jpg

     

    - Sitter foreløbig en Zeiss Classic 2,5-10x50, men denne skal byttes ut med noe mindre

    - A-tec demper

    - Harris tofot

    - Fjernet lakk, pusset og oljet inn stokken

  4. hei :) er det noen som har noen erfaringer med cz 511 og hvilke skudd som gir best presisjon i den ?

     

    Jeg har en 511 med A-tec demper. Skyter presist med det meste, men kanskje aller best med CCI. Bruker Federal til jakt, da denne er mye kraftigere enn alt annet jeg har prøvd.

  5. Kom nettopp inn døra fra sesongens første revejakt. Gikk langs fjæra og aner fred og ingen fare når en lirype letter 10 meter fra meg. Den fløy ikke så langt, så jeg fikk se den, ikke bare en gang, men tre ganger fløy den avgårde. Synd at jeg ikke hadde fotoapparatet med meg. Det er ikke første gang jeg ser rype ved sjøen her jeg bor (Nordland). Lurer på om dere har hatt lignende observasjoner?

  6. Kom nettopp inn døra fra sesongens første revejakt. Gikk langs fjæra med lokkefløyte og hagle. Og sannelig så jeg rev! Greide ikke å se størrelsen på reven i det lille sekundet jeg så den. Prøvde å lokke en stund til jeg ble lei og begynte å rusle avgårde igjen. Det er da jeg får dette uvanlige synet; en lirype som letter fra fjærsteinene! Den fløy ikke så langt, så jeg fikk se den, ikke bare en gang, men tre ganger lettet den. Så synd at jeg ikke hadde fotoapparetet med. :( Det er forøvrig ikke første gang jeg ser rype ved sjøen.

  7. Tar opp en gammel tråd her.. Har skaffet meg Spypoint varsleren, men ble litt skuffet når jeg fant ut at mottakeren ikke kan pipe, men bare vibrere. Noen som har koblet på en slags høyttaler eller noe?

×
×
  • Create New...