Jump to content

Kentr'n

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Kentr'n's Achievements

Newbie

Newbie (1/17)

  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Stort sett samlere som gir den prisen egentlig, det var en KV Colter ute på Finn ifjor, og den dyreste lå på 8000 kr. Det samme med QXL, men folk spør støtt og stadig om selger vil plombere våpnet, men å gjøre om en fin pistol til jernskrap hører ikke hjemme noen sted Såklart hvis man treffer på en samler som absolutt MÅ ha en i samlingen sin og våpnet har krigshistorie bak seg kan det gi ett løft i prisen. Selv ga jeg 3000 for min med hylster og 2 ekstra magasiner, den er skarp og registrert som bruksvåpen. En i pistolklubben jeg er med,sitter i NVHS og sa den ikke var vært stort mer en toppen 2800 kr. Med mindre du sitter på ett eksemplar av "Matpakke Coltene"
  2. Har en KV Colt selv, fra 1927 med hylster. Hvis den er Waffenamt merket kan du få en veldig god pris for den, har sett fler ute på Finn det siste året og de har ligget på fra 7 til 8000 kr. Hvis det ikke er noe form for gravrust og den har orginalbruneringen fra fabrikken er det bare pluss for verdien:)) Uten WaA merking ca 4500 til 5500 vil jeg tippe verdien er på. Mvh KV Colt M1914 Entusiast
  3. Sier meg 100% enig der. Han er såpass ny markedet å burde følge opp de kundene og forespørslene man får. Er det noen andre her på Kammeret som har erfaring med å lade Frontier 124gr 9mm cmj? Er litt usikker på patronlengden ved bruk av disse kulene, kikket på ladedatane til Vithavouri og de sa 29,0 mm, men det var med Rainier kuler? De jeg ladet målte 28,35 mm, med 3,4 grain N320. De ble ganske friske:) Noen tips????
  4. Spørs om han ikke har firmaet ved siden av en annen jobb.......vanskelig og få kontakt med på dagtid. De bestillingene jeg har hatt, har kommet ganske kjapt frem. Det er vel få som kan konkurere med Trond Alvestad, men prisen for min del spiller en veldig stor rolle. Alvestad har Veldig mye bra, men kan bli litt dyr på enkelte ladekomponenter. Syntes lademarkedet er støvsugd for krutt, kuler og hylser til enhver tid. spesiellt 45 kaliber. Har snakke en del med Aspnes i Ladepressa og selv sier han at han får ikke mer en 10 øre i fortjeneste pr kule han selger.
  5. Hei, en kar i kragerø-telemark har startet opp ett firma som heter Ladepressa. Drives av Jon Aspnes. Finner han på 1881 eller Gule sider Han selger en del Frontier Kuler. Har kjøpt en del av han, mest 45 og 9mm cmj cast. Ålreite priser i forhold til andre forhandlere. 9mm 124 grain .355 dia koster 0,57 øre pr stk .45 acp 230 grain .451 dia 0,87 øre pr stk. Har selv vært veldig fornøyd med han, god service.
×
×
  • Create New...