Jump to content

Myshild

Members
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Myshild

  1. Ja det er jo hovedsakelig for at den er veldig kul og at jeg liker smell. Hadde det vært lov hadde jeg kjøpt en Desert Eagle .50. Jeg skyter M2 i konkurranser når det er mulig, men det er relativt begrenset antall spesial felt stevner på sørlandet. Blir kun et par i året. Har prøveskutt en med 454 casull, og det var ikke spesielt mye trykk i det. Kjente det så og si ikke i hånda. Det jeg virkelig kjente var ammoen jeg fikk med .44 når jeg kjøpte den. Var noen skudd som må ha vært lada med anriket uran. Sparka som en hest på syre. I forhold til dem så var fabrikk ammo slapp.
  2. Vil ikke det påvirke våpenet negativt? (Samtidig som det ikke ser spesielt fint ut) Er jo ikke lange biten så er vel kanskje ikke så farlig.
  3. Ikke det beste bildet, men jeg er ikke i nærheten av "barnet" mitt. Veldig fornøyd med min super hawg
  4. Takk for tipset. Visste ikke om den siden Stod noe om at det fulgte med forskjellige kompensatorer. Følger det med en uten så man kan bruke den i magnum 2?
  5. Jeg går og lurer på om jeg skal bytte ut min 629 mot en 460 XVR. Lurer på hvordan det er med ammo i denne kaliberen. Vil jo tro at i eventuell konkurranse skyting vil det være mest naturlig å gå for 454 Casull. Ser for meg at det er lurest å lade selv med tanke på ammo kostnad, men må jo få tak i tomhylser og slikt til å begynne med. Noen som har noen erfaringer å dele?
  6. Jeg går og leker med tanken på å bytte min 629 med en 460, så hvis du er åpen for flere slike bestillinger senere hadde det vært flott
  7. Ja jeg har kjøpt våpen. Skrev det litt lenger oppe. Havnet på en super hawg single stack. Veldig fornøyd med den
  8. Grattis til deg og da. Er et veldig bra våpen vi har kjøpt der
  9. Ni hao. Rapporterer inn fra Kina. Glemte å si det men jeg havnet på en Para Super Hawg single stack. Har fått skutt rundt 130 skudd med den og må si jeg er veldig fornøyd med den. Utrolig behagelig rekyl og gode sikter. Og så ser den jo helt konge ut, 6'' løp på en 1911 er ganske perverst Kostet jo litt, men var verd pengene, så nå gleder jeg meg til å komme hjem igjen for å skyte mer med den.
  10. OK. Da er det vel noe lokalt opplegg da. Jeg betalte på forhånd i Kristiansand med kort
  11. Hva er det som er endret i reglene? Sitter selv og venter på søknad som jeg leverte for 1.5 uker siden.
  12. Myshild

    Revolver 44mag

    Har også en S&W 629-6 og er veldig fornøyd med den. Eneste er at avtrekket må trimmes hvis du har noen som helst slags ambisjon om å skyte doubleaction.
  13. Hvem selger STI her i landet da?
  14. Da har jeg vært og tafset på Para-Ord Super Hawg og jeg må si jeg har ikke mindre lyst på den nå. Jeg går for single stack våpen. Jeg kunne nok ha brukt doublestack versjonen også, men føltes bedre å holde i single stack. Og det blir absolutt 6'' løp av praktiske og estetiske årsaker
  15. Mange gode forslag her. Jeg synes det er viktig at et våpen både ser bra ut og fungerer. Er noe med å dra opp et flott og velfungerende redskap. Kommer ikke til å bruke allverdens på kjøpet til å begynne med da jeg ikke er god nok til at det er noen vits å koste på seg våpen som nærmest skyter av seg selv. Er mest på det nivået at det er gøy å skyte. Er ikke så galt dyrt med .45 hvis du lader selv. Lader for rundt 1,50 skuddet (samme gjelder merkelig nok .44 magnum som jeg og lader).
  16. Takker for svar. Singlestack er absolutt et alternativ, Super Hawg leveres med det også. Jeg skal en tur på Pedersen Våbenlager i Kristianby for å klå litt på Paraene (de selger dem og har på lager) til torsdag og USP i Arendal på fredag. Skal selvsagt kjenne litt på dem før jeg kjøper. Tror ikke det er noen som har disse på skytebanen jeg vanker på desverre. Grunnen til .45 er at vi allerede har ladepresse til den kaliberen (min far har en Norinco m1911a1), men jeg er ute etter en med stillbare sikter og bedre muligheter for stilling av avtrekk.
  17. Hei folkens Jeg er ute etter å kjøpe meg våpen for militær felt, men er litt usikker på hva jeg skal gå for. Jeg liker looken på Para S14•45 Limited og Super Hawg men vet ikke hvordan kvaliteten er på dem. Er det noen som vet om det er mulig å få løp for lyddemper til Para? Har lekt med tanken på å ha lyddemper så jeg kan trene på egen eidendom. Det er en av grunnene til at jeg har snust på HK USP .45 Tactical også, men jeg liker egentlig ikke looken på dem. Ser ut som lekepistoler. Finnes det eventuelt noen andre pistoler som folk vil anbefale? S14.45 Limited Super Hawg USP Tactical
  18. Hei folkens. Jeg har prøvd å finne ut av hvor folk her på kammeret kjøper våpen fra når dere bestiller fra utlandet (og innenlands) uten særlig hell. Hadde det ikke vært en ide å lage en sticky tråd med linker til forhandlere rundt forbi som eksporterer våpen til privatfolk i Norge?
×
×
  • Create New...