Jump to content

waller82

Members
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by waller82

  1. Så det funker altså? Må testes ut!
  2. Rekylbrems, ja. Skal testes ut! Er et bra våpen med en god Zeiss- kikkert og en svindyr montasje, så det føles litt synd at det ikke skal bli brukt. 375 H&H er et mye mer behagelig kaliber enn 8*68. Har også blitt fortalt at man kan borre i løpet, og at det dermed vil dempe litt av rekylen. Noen som har erfaringer med dette?
  3. Dani_el; Jo, det har jeg faktisk... skal si du har kontroll!
  4. Hva kan gjøres for å dempe rekyl? Alle midler anser jeg som nødvendig. Jævelen kommer hakkende etter deg for å slå deg i hjel etter at man har fyrt av! Har blitt fortalt at lyddemper vil gå varm etter 2-3 skudd.. Som sagt- ALLE MIDLER SOM FINNES!
  5. Takker for gode tilbakemeldinger! Kommer til å bruke Villmarksbutikken. /Mads
  6. Er det noen som har erfaringer med Villmarksbutikken.net? Vurderer å la de gjøre jobben med gjenging og kapping av løp, samt montering av lyddemper.
  7. Hmmmm.... nå ble jeg veldig usikker. Mange gode poeng. Samtidig gjenstår det å se når kikkerten er blitt nærmere testet og omtalt. Det KAN jo være at den er veldig bra tross alt.
  8. Hehehe! Forstår skepsisen her. Ca. 13 lapper er veiledende pris i Norge. Har mulighet til å få den til ca. halve prisen utenlands. Vi får vente å se! Jeg har trua på at denne kikkerten er veldig bra. Har jaktet med Zeiss og rødpunkt på hvithale- hjort i skumring, og det funket kanonbra. Selvsagt blir prisen deretter også... planen er å bruke Bushnell- kikkerten til et bruksvåpen som vil oppleve havsalt og ganske tøff bruk.
  9. Ja, for så vidt. Som sagt- blir spennende å se! "En på Norma" sammenlignet denne med Zeiss. Ca. 13`er prisen i Norge....
  10. Jo, den gjør det. Har sjekket med Norma. Den kommer i salg om en god måneds tid. Man finner den imidlertid ikke i sortimentet til Bushnell på nett. Der finner man den kun i 4200- serien av Elite. Det stemmer at Bushnell er Bushnell, og at man TIDLIGERE ikke kunne omtale disse som rå, men nå skal det visstnok være forandring på gang. Blir i allefall veldig spennende å følge med. En på Norma hadde bare lovord å si om den.
  11. Tøft! Da går jeg for en S&L hardcore. Enda mer off topic- er det noen som har sjekket ut den nye Bushnell Elite 6500 med opplyst retikkel? 2,5-10*50. Veilende pris er 12 695,- i følge Norma. Skal visstnok være en helt RÅ kikkert.
  12. Det var det jeg også tenkte. Til en slik pris er det verdt et forsøk! Men- ingen betenkeligheter med samme demper til to våpen av ulikt kaliber?
  13. Åtteren er ikke den som kommer til å bli mest brukt, så dette hørtes veldig fint ut! Kan det imidlertid være noen ulemper med å bytte demper fra våpen til våpen? Og vil dette evt. aktualisere seg enda mer når det er ulike kalibre? S&L Hardcore ligger på ca 1500,- i motsetning til A-tec som ligger på ca. 3300,-. Det er under halv pris. Gjenspeiles dette i kvalitet, og i så stor grad at S&L ikke er bra sammenlignet med A- tec?
  14. Ok, fint! Vil dere anbefale en slik demper(S&L)til 6,5*55 også? Skal montere demper og tofot på den til blant annet sel- og gåsejakt.
  15. Ok, takk! Jeg går for en lyddemper. Både lyd og rekyl reduseres. Noen som har erfaring med en brukbar ståldemper som ikke koster all verden? Litt off topic kanskje..
  16. Jeg skyter en god del med "snillere" kalibre gjennom året, så antall skudd og trening er ikke noe problem. Ikke frykter jeg rekylen heller, men den er ubehagelig. Når den da kan avhjelpes, så er jeg interessert i det. Var en kompis av meg som fortalte at han hadde hørt at man kunne borre løpet, og at det dermed ville bli mindre rekyl. Dette er også delvis et økonomisk spørsmål da en demper koster ca. 3500,-(A- tec som jeg har sett på). Borring av løp er sannsynligvis rimeligere.
  17. Sauer Weatherby 8*68S. Har ikke skutt mye med den, ervervet den fra min far nå nylig. Han har imidlertid skutt bl.a bjørn med den. Jeg håndterer våpenet, men synes det sparker vel mye. Man kjenner det godt i skuldra etter trening. Skal bruke det primært til storvilt, herunder planlagt Afrika- tur.
  18. Som topic- hva bør jeg velge? Jævelen sparker som f! Det føles som den er ute etter å ta meg...
×
×
  • Create New...