Jump to content

waller82

Members
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

waller82's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Så det funker altså? Må testes ut!
  2. Rekylbrems, ja. Skal testes ut! Er et bra våpen med en god Zeiss- kikkert og en svindyr montasje, så det føles litt synd at det ikke skal bli brukt. 375 H&H er et mye mer behagelig kaliber enn 8*68. Har også blitt fortalt at man kan borre i løpet, og at det dermed vil dempe litt av rekylen. Noen som har erfaringer med dette?
  3. Dani_el; Jo, det har jeg faktisk... skal si du har kontroll!
  4. Hva kan gjøres for å dempe rekyl? Alle midler anser jeg som nødvendig. Jævelen kommer hakkende etter deg for å slå deg i hjel etter at man har fyrt av! Har blitt fortalt at lyddemper vil gå varm etter 2-3 skudd.. Som sagt- ALLE MIDLER SOM FINNES!
  5. Takker for gode tilbakemeldinger! Kommer til å bruke Villmarksbutikken. /Mads
  6. Er det noen som har erfaringer med Villmarksbutikken.net? Vurderer å la de gjøre jobben med gjenging og kapping av løp, samt montering av lyddemper.
  7. Hmmmm.... nå ble jeg veldig usikker. Mange gode poeng. Samtidig gjenstår det å se når kikkerten er blitt nærmere testet og omtalt. Det KAN jo være at den er veldig bra tross alt.
  8. Hehehe! Forstår skepsisen her. Ca. 13 lapper er veiledende pris i Norge. Har mulighet til å få den til ca. halve prisen utenlands. Vi får vente å se! Jeg har trua på at denne kikkerten er veldig bra. Har jaktet med Zeiss og rødpunkt på hvithale- hjort i skumring, og det funket kanonbra. Selvsagt blir prisen deretter også... planen er å bruke Bushnell- kikkerten til et bruksvåpen som vil oppleve havsalt og ganske tøff bruk.
  9. Ja, for så vidt. Som sagt- blir spennende å se! "En på Norma" sammenlignet denne med Zeiss. Ca. 13`er prisen i Norge....
  10. Jo, den gjør det. Har sjekket med Norma. Den kommer i salg om en god måneds tid. Man finner den imidlertid ikke i sortimentet til Bushnell på nett. Der finner man den kun i 4200- serien av Elite. Det stemmer at Bushnell er Bushnell, og at man TIDLIGERE ikke kunne omtale disse som rå, men nå skal det visstnok være forandring på gang. Blir i allefall veldig spennende å følge med. En på Norma hadde bare lovord å si om den.
  11. Tøft! Da går jeg for en S&L hardcore. Enda mer off topic- er det noen som har sjekket ut den nye Bushnell Elite 6500 med opplyst retikkel? 2,5-10*50. Veilende pris er 12 695,- i følge Norma. Skal visstnok være en helt RÅ kikkert.
  12. Det var det jeg også tenkte. Til en slik pris er det verdt et forsøk! Men- ingen betenkeligheter med samme demper til to våpen av ulikt kaliber?
  13. Åtteren er ikke den som kommer til å bli mest brukt, så dette hørtes veldig fint ut! Kan det imidlertid være noen ulemper med å bytte demper fra våpen til våpen? Og vil dette evt. aktualisere seg enda mer når det er ulike kalibre? S&L Hardcore ligger på ca 1500,- i motsetning til A-tec som ligger på ca. 3300,-. Det er under halv pris. Gjenspeiles dette i kvalitet, og i så stor grad at S&L ikke er bra sammenlignet med A- tec?
  14. Ok, fint! Vil dere anbefale en slik demper(S&L)til 6,5*55 også? Skal montere demper og tofot på den til blant annet sel- og gåsejakt.
  15. Ok, takk! Jeg går for en lyddemper. Både lyd og rekyl reduseres. Noen som har erfaring med en brukbar ståldemper som ikke koster all verden? Litt off topic kanskje..
×
×
  • Create New...