Jump to content

Kjetil123

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Kjetil123's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Tusen takk! Vil dette være det rette for en steyr mannlicher classic også?
  2. Hei. Har tenkt til å kjøpe meg en a-tec maxim lyddemper til min tikka t3 light i 6,5x55. Fant den på winge våpen til 2490,-, noe jeg syns er en bra pris. Da jeg skulle bestille støtte jeg på et problem, Det var hele 8 forskjellige typer gjenger å velge imellom og jeg vet ikke hva jeg skal velge. Jeg skal ha en lokal børsemaker til å gjenge opp løpet, så regner med at det ikke er så farlig hva slags gjenger jeg har, så lenge de passer til løpet mitt. Så, hva slags gjenger skal jeg velge?
  3. Hva syns dere er best? EKA swingblade, eller Brusletto sprettern og skinner?
  4. Skal snart få en ny valp, selvsagt en neg. Hva skal til for at denne valpen blir en best mulig jakthund? Søkte litt rundt, men fant ikke noen andre tråder om dette temaet. Men hvis det finnes, link gjerne!
  5. får svare meg sjølv, dette var vist ikkje norgesrekorden..ser på bilde av den no, og er omtrent dobbelt så massivt gevir:) Bilde? Link?
  6. Ser masse lyse og røde hår ja. Bra at slike kalver blir skutt. Grattis! Fikk du telt taggene på oksen? Hvorfor er det bra? Edit: Hva vil det si at den har masse lyse og røde hår?
  7. Takk for svar! Den som har fylt 16 år og fram til fylte 18 år kan delta i storviltjakt med våpen i opplæringsøyemed når vilkårene i første ledd bokstav a og b er oppfylt, jf. dog lov av 9. juni 1961 nr. 1 om skytevåpen og ammunisjon m.v. § 29. Det stilles i tillegg krav om bestått jegerprøve og skyteprøve for storviltjegere. ( Hentet fra linken du sendte) Vil dette si at man kan bære våpen selv?
  8. Ja, men det jeg lurer på er dette med å søke om tillatelse til å låne våpen av andre til jakten, og om man må det hvis den man låner våpenet av, er den som har deg under opplæring.
  9. Har skjønt det slik at hvis man er over 16år, har betalt jegeravgiftskort, tatt storviltprøven, bestått jegerprøven og søkt hos lensmannen om å få lov til å låne våpen og er med en som er over 25år(eller noe sånt), så kan man være med på opplæringsjakt. Men hvis den som eier riflen er den du er med på jakt, er det da nødvendig å søke om tillatelse til å låne våpenet? tusen takk for alle svar!
  10. Kjetil123

    Radiolisens

    Hvor får man betalt jaktradiolisens? Edit: MÅ man ha radiolisens?
  11. Er det lov å ha med rifle eller hagle på buss?
  12. Har blitt nevnt i flere tråder her på forumet, men har ikke fått noe ordentlig svar på dette enda. Er Zeiss Classic som man får til under 6000,- på xxl et "billigprodukt" fra Kina, Tjekkia el. Eller er det ekte tysk kvalitet, som av en eller annen merkelig grunn er veldig billig?
  13. Fjernet unødvendig sitering. G.Larson hva skriver du i den mailen da? har ikke gjort det før skjønner du haha, skal si fra hvis jeg får kort!
  14. Fjernet unødvendig sitering. G.Larson disse linkene er supre! bare det at jeg ikke skjønner hvor jeg skal sende inn søknad? skal jeg bare maile de, eller?
×
×
  • Create New...