Jump to content

d va en fin tur

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by d va en fin tur

  1. Skal prøve meg på Rådyret i år jeg også, fikk tilatelse til å felle et dyr, lurer på om det blir forøkt med lokking til og begynne med. prøvde meg på snikjakt i fjor, det ga resultat det og, men det hadde vet spennende og prøvd lokking. Noen som har erfaring med critt`r call på bukkejakt?

  2. Det bli hognakalv på meg i år. Gleder meg til høstens høydare. Det er noe spesielt med reinsjakta, kan følge andre jegere gjennom kikkerten, se de snike seg inn på dyra å lure på hvorfor fader skyter de ikke(de har sikkert en god grunn, men jeg ser den ikke). Fint med finvær i vingelen, men det har sin sjarm med skodde og snø i Budalen å ja.

  3. Skryte av at en skyter en bever på 296 meter. Eneste det sier meg er at det er en dårlig jeger uten jaktmoral. sjangsene for bom/skadeskyting er ganske stor på så lange hold. Skal ikke skyte på et dyr før en er 100% sikker på at en treffer dødelig.

  4. Har hørt om mulige spor mellom Holtålen og Tydal. Har ikke hørt om oppservasjoner av Mårhund enda, men det er like om hjørnet tenker jeg. For nå svineri, får ikke opp rypebestanden nå mer viss den der dritten kjem oppi områda her. Håper mange tar problemet alvorlig og jakter på den viss den kommer.

  5. Det er enklere å få tak i mat for reven, men ei drektig hunnrev trenger også mye mat nå. Er jo enklere å komme seg lydløst ut på post når snøen er borte da

×
×
  • Create New...