Jump to content

Storm64

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Storm64's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Enige med de som ikke ønsker et påbud ifht. demper, ei heller ønskes påbud ifht kaliber. Men jeg tror nok at skyttere og våre klubber blir presset til å kompromisse. Jeg er pistolskytter selv. Vår lille klubb har en utendørsbane som har ligget der i flere 10år uten andre begrensninger en helligdagene. Men de siste årene har det vært noen få ivrige klagere på støy. Klagerne har bodd i området vesentlig kortere enn pistolbanens eksistens. Klubben har på eget initiativ lagt inn begrensninger på skytetider for å komme klagerne i møte og komme ev. destruktive forbud/påbud fra politi og myndigheter i forkant. Jeg mener at vi på denne måten har gjort reguleringer uten at det får store konsekvenser for våre skyttere. Personlig tror jeg uansett at enkeltpersoner vil klage helt til banen er borte. Et forslag som kunne vært gjennomført er at vi utenom våre selvpålagte regulerte skytetider kunne skutt med demper, ev. restriksjoner på kaliber.
  2. I og med at min Para kaster ok med Fiocchi, men ikke med CCI med samme kulevekt, ville jeg forsøkt andre hylser. Du kan jo teste ulike typer fabrikkammo for å finne et utgangspunkt som passer. Lykke til.
  3. Fikk samme problem med hylser som treffer midt mellom øynene eller i skjermen på capsen med min 9mm Para. Jeg har skutt Fiocchi 9mm 123grain i flere år helt uten dette problemet. Feil retning på hylseutkast oppstod da jeg kjøpte et parti med CCI 115grain. Kvitta med da med CCI`n. Spørsmålet var da om det var lettere kuler med annen ladning, eller om det var CCI`n. Prøvde med Fiocci 115grain, og den gikk helt fint. Konklusjonen min var at jeg allerede hadde ammo som funket, og holder meg til denne. Når det gjelder Glock, så solgte jeg CCI`n jeg ikke kunne bruke til en kompis med Glock. Glocken funket helt fint med CCI`n. Mitt råd er å prøve ulik ammo før du begynner å fikle med skytern.
  4. Idiotene på krypjakt i NZ er en gave til alle dyrevernekstremistene som er imot all jakt uansett, og som mener vi helst bare skal spise blomster. Som om ikke blomster har følelser Får inderlig håpe at tullingene får sin straff, og i tillegg ALDRI får eie et våpen mer, og heller aldri får drive jakt mer hverken her eller der.
  5. Enig med "boomcar". Du må forsøke å prøve noen forskjellige så du finner noe som sitter godt i hånda di og som det oppleves bra å skyte med. Er selv fornøyd med min 9mm Para-ordonance P18LDA(Light Double Action). 1911 utgave det også. Er spesielt fornøyd med LDA mekanismen som gir et glimrende avtrekk også uten tuning. Var så heldig at en i klubben hadde en slik som jeg fikk øve med og konkurere litt med før jeg bestemte meg. Så handler det også om pris for noen av oss. Skulle gjerne hatt en SIG P226 X-five, men den er jo over dobbel pris av Para`n. Du får kjenne på noen i butikkene, prøveskyte noen av de som finnes i klubben og surfe nettet etter andres erfaringer. Lykke til
  6. Tross endel negativ omtale på nett ang. avtrekk, funksjonsfeil, kresen på ammo osv. tok jeg sjangsen på at Sig Sauer tross alt holder et minimum av standard. For den fordomsfrie søker på nettet finnes og endel positive omtaler og tester med videodokumentasjon. Mottok min nye Mosquito m/gjenget løp og demper i posten fra Capsicum for et par dager siden. Førsteinntrykket hjemme på bordet var ikke helt positivt. "hva er nå dette for skranglete billigpistol". Plastlignende og litt bevegelig forsikte bl.a. Var en tur på klubbens innebane og sendte avgårde noen hundre skudd med og uten demper i går (CCI standard til 33øre stykket). Inntrykket etter skyting var vesentlig bedre enn førsteinntrykket. Riktignok 2 matefeil på de første 10 skudd, og deretter en til på de neste 50 (klikk fordi den ikke hadde "hentet" neste patron fra mag. og måtte da ta nytt ladegrep). Det er vel ikke usannsynlig at dette er en barnesykdom som bedrer seg eller forsvinner når våpen og fjær slites litt etter noen flere skudd. Noe kan og komme av forskjeller mellom billigpatronene med standard velocity. Det er og mulig å skifte til annen fjær(medsendt 2 i pakken, men ikke merket slik at jeg ser hvilken som er hardest). Avtrekket er en utfordring og må nok øves inn hos skytter. Napper du i denne blir det fort skivebom. Jeg er absolutt ingen mester, men satte alikevel inn noen pene samlinger og overraskende mange 10ere på 12,5m med full konsentrasjon på avtrekk. Det nok finnes bedre og dyrere våpen for å trene militærfelt med .22 (som er endel billigere enn å gjøre all treningen med min 9mm Para-Ordonance P18 LDA). Men så langt virker denne som et ok kjøp til dette formålet, og til "morroskyting på blink". Tror at den og vil hjelpe meg til å trene inn et kontrollert avtrekk. Dette var så langt mitt bidrag til å nyansere endel av innleggene om dette våpenet PS! noen som vet hensikten med det lille hullet i sleiden bak utkasteråpningen?
  7. Hei Har en Walther GSP expert .22. Kjøpt ny på Sport XXL i 2007 (12.500kr). Har vært borti en 30år gammel utgave også. Det er ikke vanskelig å se at disse er i nær slekt. Den er ganske dyr. Men meget presis og god å skyte med. Har aldri opplevd funksjonsfeil eller andre problemer. Jeg skyter CCI standard som er en rimelig ammo, men som og er testet bedre enn mye dyr ammo på presisjon. Walther GSP leveres kun med 5 skudds magasin, men Stenvåg leverer ombygde P22 magasin med plass til 10 skudd. Fungerer helt topp. Greit å ha ved øvelser der du trenger mer enn 5 skudd. I klubben vår finnes mange ulike våpen, men GSP`n er populær og prøves/testes av mange, med kun positive tilbakemeldinger. Anbefales på det sterkeste. Skyter du med den i noen 10år, er den vel verd prisen?
×
×
  • Create New...