Jump to content

Kjell Ivar

Members
  • Posts

    68
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Kjell Ivar's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Er det mulig at flere tlf kan brukes på en GTU enhet??
  2. Uansett regler eller ikke. Pipa skal peke til værs ved bæring!
  3. Kan ikke si annet enn at det var et kjempe stevne:)
  4. Slik ble min. Varmt rom inne i garagen.
  5. Kjell Ivar

    Viltkamera

    Tatt med Jahit Jakt sitt MMS kamera. Tatt med Acorn 6210 sitt MMS kamera.
  6. Hehe, er nok enig med deg Kammerherren. Mister man tidlig så slipper man ned skuldrene, men har man full pott mot slutten så banker det litt ekstra. Glimrende eksempel når jeg var i Hedalen for noen år siden ( forøvrig en av mine favoritt løyper) 29/29 før siste skuddet, og da ble det total hjernedødt og bom! Lage enda flere regler i jaktfelt blir håpløst, med tanke på dem som skal se til at dem blir fulgt. Dem som er fungerer helt topp, bare å håndheve dem! Kan ikke helt skjønne hva som er vitsen med å jukse heller. Når premiene er som dem er. Men folk får titte på sennepsglassene sine å tenke at: Dette klarte jeg jammen meg å jukse meg til! Stor stas;)
  7. Egentlig enig med deg Jamt, men for første gangen i min jaktfelt karriere så ble jeg prioritert først av alle med lik poengsum nå i helgen! Så kanskje ikke;)
  8. Det er bare å møte opp på jaktfeltstevne etter 1 april. Så er treningsskuddene i boks!
  9. Kjell Ivar

    Viltkamera

    Da har jeg tatt inn Jahti Jakt MMS kamera, lat det være uten batterier ett døgn. Satt inn nye batterier, og nå sendes det første bilder i serie på tre. Så da får jeg se om det virker fremover. Det hadde ikke gjort noe:)
  10. Lag en klasse hvor man kan ligge,sitte og stå som man vil og bruke skytestokk. Det som er litt morsomt, er at de som er mest brautende og sitter på skytebanen på sommeren og skryter av hvor inni helvete gode dem er til å skyte. Dem møter aldri opp på slik skyting. Og hvorfor?? Jo, for når dem legger seg ned og tror ingen ser dem, er skytingen dems så dårlig, at dem burde hatt 1000 treningsskudd før dem fikk lov til å skyte opp!( og det er dem fullt klar over selv innerst inne, og da blir det flaut å skyte 18 treff på jaktfelt) Og noen forsvarer seg med at det er helt noe annet å skyte på jakt. Men når dem som sier det, har ett skudd i hodet og ett i ræva på reinsfiguren, og så vidt klarer det på tredje forsøk, så skyter dem ikke så veldig mye bedre på levende vilt.
  11. Skal du bli stabilt god, så er det en ting som gjelder. Og det er å presse hvert eneste skudd du sender avgårde. Holde området blir mindre og mindre jo mer du trener. Og du er mer i innertreffet enn utenfor når du holder og prøver å presse avgårde skuddene. Derfor blir det som oftest innertreff.
  12. Kjell Ivar

    Viltkamera

    Hadde vært fint om MMS funksjonen virket,for det tar kjempe fine bilder. Men reklamerte på det første, fikk nytt som også ikke er helt i vater. Men nå kan jeg ha vært veldig uheldig da. Alt annet ifra ABC Fritid har jo vært bra.
  13. Kjell Ivar

    Viltkamera

    Noen som har MMS viltkamera, hvor MMS delen VIRKER? Har ett Jahti Jakt kamera som jeg har fått 20 bilder av 500 som er tatt. Tar fine bilder, men var MMS funksjonen jeg var ute etter.
  14. Fant det. Problem løst Lå under M i arkivet for medlemskort;)
  15. Hva skjer hvis jeg ikke har med medlemskortet mitt?? Finner bare igjen klasseføringskortet...
×
×
  • Create New...