Jump to content

c.a.d

Members
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

c.a.d's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Eg tok ikkje labber med på de eg leverte i vår og kom ut med en snitt pris på 700kr på mine skinn.
  2. Svar til jakt og fiske Dette har eg opplevd sjøl, det skjer ofte når fella er satt rett opp og ned på loddrett stamme. Min teori er at måren bruker bøylene i fella til å klatre på og får da en fot foran halsen i fella når den smeller igjen, ser sånt ut på bilde, dette tar litt av for slaget og gjør at det er nok plass mellom bøylene sånt at måren klarer å puste. Eg har mer eller mindre slutta å sette fellene sånt, setter aller helst på vind fall eller tilsvarende. Eg synes at dobbelt slaget er det beste, får da bra klem over lunger og hjerte.
  3. Da er mårfangsten over for denne gang, feller blei tatt inn den 15 mars og resten av de tomme kassene blei tatt ned idag. Alt i alt en bra sesong men det lå mer arbeid bak hver mår enn ifjor. Har hatt litt samarbeid med Olaf12 som er på kammeret, det har resultert i 45 mår på oss denne sesongen. 22 på meg og 23 på han. Nesten alle er tatt i belisle 120/160 honning og fiken som åte. Skal starte å flåing imorgen, for håpe skinn prisene er bra i år.
  4. Grunnen til at det er påbudt med heldekkende materialler er at reven går litt amok når den finner ut at den er innesperret, er fella laget av stål netting e.l så biter og klorer den i dette med påfølgende skader. Er båsen laget av heldekkende materialler så er det vanskelig å bite eller klore seg fast i noe= mindre skade. Har fanget rev i begge deler og det er stor forkjell på hvordan revene ser ut etter en natt i bås av netting og en laget i heldekkende materialler av tre. Hvis du skal følge lov verket til punkt og prikke så må du dekke til nettingen sånt at reven ikke kan kan skadde seg når den er i båsen din.
  5. Måren har gått i en belisle 120 og har fått et dobbelt slag, den lå død i kassen, så det har ingenting med hvordan den ser ut.
  6. Var å så etter fellene idag og fikk en litt spesiell mår, ser ut som skabb. Vet at det også finnes en sykdom som gjør at dyret ikke får dekk hår, skal se litt nærmere på den senere. Synspunkter anyone?
  7. Nok en bra dag i skogen, dette er andre gang eg hente inn 3 mårer på en tur Har ikke fått veid de enda, men det to han mår og en tispe, alle fine i pelsen.
  8. Å jo. Det kan den... Men har du nærbilde av selve potevatrykket. Har faktisk sett ekorn som ved mye snø plasserer forbeina i samme spor som bakbeina også. Dette kan ligne på det. I løs snø så hopper røyskatten fra spor til spor og det ser mer ut som et avtrykk. Eg tror dette er ekorn, har av og til følgt disse i tro på at det er mår. Hvis en ser på det ene avtrykket så spriker de litt til sidene og er litt avlange, tytpisk ekorn.
  9. Det va da voldsomt gratulere så mye
  10. Her er fangsten fra ifjor klar for levering.
  11. Funke med tette kasser, dagens fangst 1,1-1,2-1,7 alle tatt i tette kasser, belisle 120 fiken og honning.
  12. Jepp vil nok funke den, men de sender ikke ut av tyskland
  13. Her er et alternativ: http://www.fntpost.com/Products/Trap+Te ... rap+Tester" target="_blank" target="_blank" Det du viser til her, måler hvor mye trykk som skal til for å løse ut en fot saks
  14. Jepp, bestillte et par sånne ifjor. Gode sterke fjærer, er litt lavere enn belisle fellene i samme størrelse. Ser ingen fordeler med den iforhold til belisle fellene. Alt i alt en god felle som er bedre enn mye annet på marked.
  15. Gratis med mår , kor på karmøy er det du fangster?
×
×
  • Create New...