Jump to content

Gaute Navarskar

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Gaute Navarskar

  1. Takk for mange gode tilbakemeldinger! Ser ut som Alfa Bever er ein gjengangar her. Eg får ta ein tur til butikken for å sjekka ut desse. Eg har lese eit par testar tidlegare. Der kom Viking Deer hunter og Spanske Bestard bra ut på bla. grep. Er det nokon som har prøvd desse?
  2. Hei folkens! Eg skal ha nye sko til fjellrype jakta, og trenger hjelp til å finna rett merke. Mine noverande sko er eit par Crispi Skarven, men desse er alt for glatte på våte berg og steinar. Kva merke har solar som gjer godt grep under slike forhold? Eg vil helst ha GoreTex sko, men det er ikkje eit absolutt krav. God ankelstøtte er også viktig. Mvh Gaute
  3. Eg har sjølv ein 47E med rett Engelsk skjefte. Der er nettskjæringa 24LPI (men noko ujevn). Blei mykje bedre etter ein runde med rette verktøy (DemBart).
  4. Skal du ha sideligger med engelsk skjefte og ein avtrekkar ? Eg har ein Silver Hawk som eg er svært nøgd med. Har sjølvsagt to avtrekkere slik som min gamle sideligger, og fuglen går i bakken den. Hagla har ikkje gått meir enn nokre hundre skot, så eg kan ikkje sei noko om slitasje over tid, men det er ei smekker og svært velbalansert hagle. Lykke til med valg/kjøp.
  5. Utan å vera heilt sikker, men eg trur dette er ein modell 47 (47E er m/ejektor). Meinar å hugsa at modell 8 ikkje har gravyre i det heile.
  6. Det er ikkje allverdens lang veg frå Drammen til Kongsberg, der finner du Beveren Sport. Han har som regel ein del brukte våpen inne. Han ordnar også med børsemakar hvis det er nødvendig.
×
×
  • Create New...