Jump to content

sulamit

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

sulamit's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. ok, takk for svaret får se om jeg må søke hjelp hos en børsemaker til slutt
  2. takker for alle svar. bladde igjennom en katalog der det stod ss på betegnelse av navn men det er jo så klart side by side dumme meg det er nok en model 8 ja. takk for fine linker og svar.
  3. tusen takk for svaret, da er det bare å sette i gang å prøve og feile
  4. Hei. Er nesten helt ny på oppussings området av børser, har lest en hel del av raudnakke og mauser sine flotte innlegg, men det er en ting jeg lurer på. Når dere skal pusse opp stokken separerer dere alt metallet på børsa fra treet? F.eks hvis jeg hadde tatt av kolben fra låsekassa fyker alt ut eller vil det sitte igjen. Har en sauer s/s som jeg har planer for pluss at jeg har gått til innkjøp av en ny sabatti jakt som sikkert må ha litt behandling etterhvert. tusen takk for alle svar.
  5. sulamit

    rot hos posten

    takk for alle svar, setter jeg pris på. blir nok å ringe lensmannen da å høre om han skal robbe meg for 400kr til
  6. sulamit

    rot hos posten

    hei, jeg fikk endelig søknaden min om nytt våpen for noen mnd siden etter at politiet hadde sendt den til feil person tok ca to mnd ekstra. Når jeg endelig hadde fått den så sendte jeg den i brev ned til våpenbutikken jeg skulle handle hagle hos, men på vegen klarte posten å¨rote bort søknaden min. Er det noen som har kommet i en lignende situasjon? Noen som har noen tips om hva jeg kan gjøre eller er det 400kr rett i dass på grunn av posten. takker for alle svar hilsen sinte jeger uten ny hagle
  7. http://www.757arms.com/Site_2/Shotguns/ ... index.html den er veldig lik denne men, det er en merkel.
  8. takk for innspillet. er ikke helt lik som den på linken, men har funnet ut at det er en SS. En annen ting jeg lurer på er hva 1070 står for og eventuelt hvordan borringa på løpene er. kan se det på bilde nr 2.
  9. Detta er jakt hagla mi. Arvegods fra fattern, han kjøpte den i 71-74 han husker ikke helt selv. Jeg prøver å finne ut hvilke modell det er, har gått igjennom sauer halge tråden men fant ikke noe klart svar der. Lurer på om noen har sett noe lignende. lenker med bilder under. http://img517.imageshack.us/i/hagle1.jpg/][img=http://a.imageshack.us/img517/3559/hagle1.th.jpg http://img64.imageshack.us/i/hagle2.jpg/][img=http://a.imageshack.us/img64/3603/hagle2.th.jpg http://img837.imageshack.us/i/hagle3.jpg/][img=http://a.imageshack.us/img837/9315/hagle3.th.jpg takker for alle svar. ps. kan legge ut flere bilder om det tregs.
×
×
  • Create New...