Jump to content

DreverTispa

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by DreverTispa

  1. Beklager, selvfølgelig mente jeg tråd Okei, beklager hvis jeg tok feil.. Men uansett flott å se at det er så mange som synes dette er viktig! Bra at folk er "engasjerte"
  2. Det er jeg helt enig i! Men det at jeg kommer med fordømmelser er jeg ikke enig i. Jeg mener så tydelig at jeg sa at JEG personlig ikke trodde at de bare hadde tatt feil, men at man kunne tro hva man ville forsåvidt.. sant? Jeg mente at det var godt gjort å klare å ta feil av områdene. Men det betyr vel ikke at jeg sier at det er sånn? Jeg mener bare at dersom det viser jeg at de bevisst har jaktet på feil område, så må de stå for det, å ta den eventuelle straffen de får for det. Slike hendelser (bevisste hendelser) kan raskt ødlegge for andre jegere som vil jakte på Dønna. Og dersom det viser seg at disse jegerne faktisk HAR tatt feil, så er jo det veldig synd, men det vil nok være en erfaring de tar med seg videre. Og hva negative kommentarer gjelder, så var vel dette forumet trolig laget ut fra hva avisene har skrevet om denne saken, og mest sannsynlig ville oppretteren av forumet se hvilke reaksjoner slike hendelser får i jegermiljøet. Det er synd om avisene har skrevet usanne ting i avisa (noe som egentlig ikke er så usannsynlig), men foreløpig må man forholde seg til det som står der, og vente til saken blir oppklart.
  3. Om jeg synes det var greit? Var jo min drever som ble skutt, så da sier det seg vel selv at det ikke er greit!? Og i mine øyne er det vel en viss forskjell på om en hund sliter seg løs, driver etter rådyr, for så å bli henrettet på kloss hold, fordi rådyret var i fare (forstå det de som kan) eller om noen ungdommer jakter på helt feil terreng, uten lov, og i tillegg ikke har plombering på haglene sine? Det er heller ikke snakk om å være regelrytter.. Det er snakk om jaktmoral, og å ha respekt for grunneiere, og ikke minst fordi at slike hendelser kan føre til at det blir vanskeligere å få jakte på Dønna. Beklager hvis jeg tråkket noen på tærne med mine små meninger i denne saken, men et åpent forum er vel til for å kunne diskutere i?
  4. Tror nok ikke at disse unge jegerne bare har vært "uheldig". Men man kan jo tro hva man vil for så vidt.. Men hvis dette skal være greit.. Hvis alle skal komme seg unna bare de beklager når de blir tatt? DA har vi et stort problem. Det er viktig å slå hardt ned på tjyvjakt uansett, mener jeg.. Da vil kanskje de fleste forberede seg bedre før neste jakt-tur, og kanskje undersøke terrenget bedre?
×
×
  • Create New...