Jump to content

Landmax

Members
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Landmax

  1. Jeg prøver å få tak i en beretta nano til spesialfelt. Du kan jo mase litt på importøren du også hvis du faller for den. han ville ikke ta inn fordi han da måtte han ta inn flere. Ta en titt på den i allefall! Artig liten sak i 9mm=)

  2. Liker du benellien så gå for den!! Jeg fikk tak i en brukt for en god stund siden, og den oppfører seg fint! Med normalt vedlikehold har jeg totalt hatt to klikk på 5000 skudd. Etter og ha sjekket patronen virker det som det var pga ammoen, og ikke pistolen! Kun brukt CCI standar! =)

  3. Jeg skal til å kjøpe meg en .22lr om noen få mnd. Fornufren sier: kjøp en match pistol slik at man treffer best mulig, Men morroskytedelen sier: Kjøp en pistol som ser ut som en pistol men likevel treffer noelunde, du her ikke planer om å stå på toppen av pallen uansett.... så spørsmålet blir.. hva gjør jeg...... og kan jeg vist jeg følger fornuften klare å presse inn en slik gsg i ett eller annet program uten å måtte selge matchpistolen?

     

     

    Jeg gjorde som trådstarter, tenkte pistolen skal se ut som pistol osvosv. og plutselig gikk jeg lei! jeg har ingen ambisjoner om og bli verdensmester, men det blir kjedelig da en vet en hadde fått 40 poeng mer med et kurrant våpen. skal en skyte på bane, som igrunn er ganske gøy, så kjøp deg en matchpistol først. Søk på match våpnet til baneøvelser, så deltar du på noen konkurranser, så søker du reservevåpen som også skal brukes i fin felt=)

     

    Banevåpen hører ikke hjemme i feltløypa=) Vet det er mange som er både enig og uenig men det tenker jeg!

     

    Lykke til!

     

    Til trådstarter så er ikke dette noe negativt til deg! Syntes du har et artig prosjekt på gang, ville bare dele min erfaring med denne andre karen som lurte litt på hva han skulle gjøre!

  4. Fiberoptisk fungerer helt supert også i meget dårlige lysforhold FOR MEG!

     

    Det er endel mennesker som ikke ser så godt, og som aldri har rørt et våpen med fiberoptisk som mener annet.

    Det er også de som syntes det ikke fungerer, så du bør selv teste dette! Det er det eneste som virker for deg!

  5. Vil også poengtere dette med kode nøkkelboks eller nøkkelboks generelt. Dette er ikke lurt!!! Mange av disse er veldig enkle å bryte opp, og du "innviterer" uvedkommende inn. Noen av de FG godkjente boksene med kode knuser ved bruk av vanlig liten hammer!!!!:o

     

    Andre tåler ikke 60 sek med deodorant (kald) og et lite dunk med hammer.

     

    Skal dette brukes anbefaler jeg iallefall grundig research og dokumentasjon!! (og evt egnentest:)

     

    Om det skal brukes så anbefaler jeg i allefall at det er koblet til en alarm som har sabotage varsling!

  6. angående 15 skudds reglen så er vel den oppe til diskusjon nå, og det skal vel stemmes over om denne skal beholdes eller fjernes på World shoot? Arrester meg om jeg tar feil, men mener jeg har hørt rykter om noe slikt?

  7. du kan jo ta en titt på den her:

     

     

    Han bruker her en Glock 17. Som det står har han blitt sponset med en Shadow, så vet ikke om han gikk over til den eller fortsatte med Glock, men uansett, konkurransedyktig kan det vel sies at han er, og da er jo Glocken det også sånn jeg ser det ;) Piloten det står på! Så kan det jo diskuteres opp og ned om det trengs mer trening med en Glock enn Shadow osvosv. Mange meninger om det.

     

    =)

  8. nå har ikke jeg lest alle innleggene i denne debatten, men har et par ting og føye til, DAVÆRENDE Lensmann, Som ikke er lensmann mer..... =)

     

    Og det råttene eplet som saken omhandler, som jeg tifeldigvis har noe kjennskap til...Ser endel nevner at saken bare er opplyst fra en side, og det stemmer så til de grader i denne saken.

  9. Jeg har sansen for

    PARA-USA WARTHOG 45 ACP. Noen må arrestere meg om denne ikke går i spesialfelt, da jeg kun har testet den på banen en gang, men gud så gøy det var! Liten sak i 45ACP=) Litt mer vrient og vinne spesialfelt med denne enn feks Hammerli saken, men 100 ganger så gøy syntes jeg! =)

×
×
  • Create New...