Jump to content

Xzip

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Xzip's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Må jeg ta det grunnleggende sikerhets kurset for hagle vist jeg begynner i lerdue klubb når jeg allerede har sikerhets kurset for pistol/rifle?
  2. Men vist jeg kjøper 870'en må jeg ha våpenskap da? tenker på at det er en magasin hagle?
  3. Da tror jeg jeg kjøper denne, virker sinnsykt bra:)
  4. Er du fornøyd med den, positive/negative tilbakemeldinger? Merker du stor forskjel vist du skyter ca. 100 skudd 12/89 for så å gå over til å skyte 12/76?
  5. Så denne spiser alt av kal. 12? http://www.xxl.no/jakt-vaapen/vaapen/ha ... cm-1045856
  6. Hva kaliber vil dere anbefale? Har sett på en hagle i kaliber 12/89, men ammunisjonen er jo svin dyr! Så tror jeg går for en 12/76, denne ammunisjonen er vel den som er mest vanlig å finne rundt om. Foresten kan du bruke 12/70 i en 12/76 hagle?
  7. Ja, det var det jeg hadde blitt fortalt! Måtte bare få det bekreftet! Haglene som blir brukt på treningen til jakt og fiskelaget er to-løps hagler, men en av skytterene bruker en semi-auto. Han annbefalte meg å kjøpe semi eller pumpe. Hva synest dere?
  8. Men vist jeg kun vil drive med Trening/leirdue de første årene, kan jeg da legge inn en søknad på hagle uten å ha tatt jeger prøve? og er det noe restiksjoner på hvilken hagle jeg kan kjøpe, har blitt anbefalt en pumpehagle eller en dobbel, men hva er best til leirdue? pumpe eller dobbel?
  9. ja, så pusser du med ett veldig fint sandpapir og stryker litt blånerings væske på! Søk på cold bluing eller kaldblånering på google, eventuelt kun blånering
  10. Blånering/brunering er vel det du leter etter, samme finish som på våpen blir det da. Du kan kjøpe gunblue remover og gunblue på XXL.
  11. Hei, har fylt 16 og har lyst å kjøpe hagle, hva må til for dette? Er det bare å ta jeger prøven å levere inn en søknad på hagle hos politiet? eller er det en enklere måte? Haglen hadde jeg tenkt å bruke til leirdue skyting og litt små jakt på fugl, kan jeg da kjøpe 2 hagler i en alder av 16år? Jeg respekterer våpen godt og har skutt både pistol og rifle/hagle aktivt før.
×
×
  • Create New...