Jump to content

hansomlikercoltsaa

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

hansomlikercoltsaa's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Er det noen som veit om noen som selger uberti i Norge?
  2. Uberti sin El Patrón fikk god omtale i siste nr av guns & ammo Handguns. Bra nok til å overbevise meg ihvertfall
  3. I Ås faktisk! Det høres jo lovende ut. Ser at det er skyting 5-6 juni. Gleder meg! appropo western: En difus slektning har en 1873 lever action .44 med serienr. 236860B Den ser litt herja ut, men føles god. avtrekk og bøyle er i helt fin form. men jeg finner ikke noen kjennetegn annet en Model 1873 gravert bak hanen, cal 44 gravert på den messing dingsen forran avtrekkeren og serienr da. Går det an å spore produksjonsår merke og verdi ut ifra opplysningene jeg har? Fikk desverre ikke tatt noen bilder:(
  4. takk for råd men saa er den eneste pangen jeg kan tenke meg å eie selv, og en saa i .22 er liksom litt ... rosa også må det nevnes at jeg ikke er ute etter å bli en god skytter, jeg vil bare skyte *Uberti har vel forsåvidt også .22 conversion kits til saa så hvis håndleddet skulle ryke så har man alltids en b plan Også er det ei god stund til jeg får meg en selv da. Flytter ut mot Ski om noen måneder og begynner i klubb der, så jeg får nok tid til å skyte litt først. Har noen formening om hvordan rekylen er i glock 9mm standard nato ammo i forhold? det er det eneste håndvåpenet jeg har skyti med før, og det eneste jeg har noe sammenligne med. Ellers har jeg skutt MØR i et halvt års tid, så rekyl er ikke helt ukjent(selv om mør er veldig behagelig egentlig).
  5. Uberti ser ut til å bare ha .45 og .357mag og hvis .357 sparker mer en .45 er jo alt bare fryd
  6. http://www.uberti.com/firearms/images/1 ... ued_lg.jpg Det er gøy å ønske seg ting Er det noen klubber som har sa skyttere i nærheten av ski eller i oslo?
  7. Tenkte bare høy hastighet=flatere kulebane, men det er jo ikke akkurat no skarpskytterrifle det er snakk om heller Regna med at .45 var litt dyrere ja... er det stor forskjell på rekyl fra .45 til .357? det må jo være litt pang
  8. Da var Uberti på ønskelista Men hvilken løpslengde vil du anbefale? Er de lengre løpene mer presise pga høyere utgangshastighet? Hvilke kaliber bør jeg velge? .45 virker jo som normen, men hvordan er det med pris i forhold til mindre kal?
  9. Jøsses, det gikk fort! Aktivt forum det her ser jeg men joa... 25.000 for et bilde av en hest er litt dust som første kjøp men den Ubertien så jo veldig fin ut da... Cowboy mester faktisk... kanskje vi må ta oss en prat om noen måneder takk for hurtig svar!
  10. Hei Ken! Det var en kjent Avatar Artig å se at det er flere bøydpinneentusiaster som liker krutt også Bueforumnavnet mitt er Christian forresten. Lykke til med skytinga!
  11. Heisan. Jeg er helt ny, faktisk så ny at jeg ikke har skyti mer en TO skudd med en Glock for noen år siden, men plutselig så kjente jeg visst en kar med pistol også var det en klubb i nærheten osv... Det jeg lurer på er denne legenden av en revolver: Colt single action army. Hvor får jeg tak i en, lager colt fortsatt nye, hvilke priser er det jeg må regne med? Jeg veit at Puma har SAA til 4-5000kr men jeg vil helst at det skal stå Colt på den;) Jeg veit også at de tidligste modellene krever svartkrutt, fra hvilket år trenger jeg ikke å bry meg om det lenger?
×
×
  • Create New...