Jump to content

jensemann23

Members
  • Posts

    66
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by jensemann23

  1. Jeg treffer dårlig med pistolen, og lurer på om det kan være fordi jeg egentlig er venstrehendt. jeg lærte meg tidlig å skyte på riktig side da jeg var liten, (med gevær ) og jeg skyter fortsatt høyrehendt både med pistol og gevær. kan det være at jeg må bytte til venstre når jeg skyter pistol?

  2. Jeg jobber i forsvaret, er avdelingsbefal i kystvakten. Er det noen som har erfaring med om man kan få kjøpe ammo gjennom Forsvaret når man jobber der? Eller er det kun til trening og bruk mens man er på jobb? Litt usikker på hvem jeg skal snakke med da ingen ombord vet svaret på spørsmålet.. og er det kun den nye miljøammoen som er i omløp nå??

  3. Var innom Rogne Våpen idag og kjøpte litt, men der kosta det 3,20 pr smell. Synes det var alt for drøy pris, og det var for de billigste! XXL har vel slutta med pistol. Hvor kjøper dere billig ammo trøndere? Blazer Brazz var merket på de jeg kjøpte, det er jo billig ammo også! Så den gikk for 1 kr/stk i USA.

  4. Satte opp 4 mursteiner på høykant oppå noen paller borte i sandtaket på gården, skrittet opp 25 meter og begynte å skyte. Har skutt masse med luftpistol (co2)hjemme og endel med 22lr pistol på skytebanen, samt noe med P-80 i forsvaret. Nå traff jeg ikke stort, traff en murstein ca midt i 2. magasinet. Gikk nærmere (15 meter) og brukte begge hender, siktet midt på målet og trakk rolig avtrekkeren inn slik at skuddet omtrent kom som en overraskelse hver gang (slik jeg har lært).

     

    Likevel så det ut til at skuddene mine gikk noe høyt. Er vel bare å innstille seg på at det blir noen timer med øving fremover:) Men for all del, er jo gøy det.. Men litt morsommere når man treffer da :) Skal treffe en fyr som er guru på dette med sikte og avtrekk til uka, så får vel noen gode tips da:=)

×
×
  • Create New...