Jump to content

jensemann23

Members
  • Posts

    66
  • Joined

  • Last visited

jensemann23's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Spørs om den er for gammel til å finne dokumentasjon. Ser ut som den er bygget i Sør-Korea på 70-tallet.. Sendte et par mailer til korea:)
  2. http://www.finn.no/finn/torget/annonse? ... sin%20sung Noen som kan hjelpe meg og finne ut mer om dette skapet da? Skulle få det for 1200 kr, så det er ikke store bomkjøpet uansett da:) Kjekt å ha safe! I følge selger så hadde han fått tommel opp fra politiet ved å vise dem bilder..
  3. Men kan de kreve at FG godkjenningen skal ha tilbakevirkende kraft? Dette er et skap fra 70-tallet.
  4. Har fått tilbud om en gammel safe Av merke Sin Sung, med 3 låser , vekt over 100 kg. Selger sier han har fått beskjed av politiet at han kan oppbevare håndvåpen i den, selv om den ikke er FG godkjent. Kan det stemme?
  5. Jeg synes denne var rå Jeg har lyst på en sånn til H&K USP9'ern min. http://www.milrab.no/PartDetail.aspx?q=p:10501453 Men er det uten videre lovlig?
  6. får hjelp til flåingen, men må selv frakte dyret ned til bygda. derfor lurer jeg på om jeg må gjøre noen tiltak fra skuddet faller til det har gått Ca 1 time.
  7. Flåing finner jeg ut av, men hva med bløding? skal man kutte pulsåren i halsen rett etter skudd ? hvor kutter man evt?
  8. Jeg treffer dårlig med pistolen, og lurer på om det kan være fordi jeg egentlig er venstrehendt. jeg lærte meg tidlig å skyte på riktig side da jeg var liten, (med gevær ) og jeg skyter fortsatt høyrehendt både med pistol og gevær. kan det være at jeg må bytte til venstre når jeg skyter pistol?
  9. det er jo ikke noen big deal å lage noe slikt selv egentlig da...
  10. jeg finner svært lite på nettet om dette. hva heter noe slikt på engelsk? det er forøvrig en H&K usp 9 jeg har
  11. Jeg har lyst å prøve en slik kolbe som man fester pistolen på for å få støtte (så den blir som et gevær) Hva heter det, hvor får man tak i det og er det lov? J
  12. ok, men skal den smekke igjen alltid? For det gjør den jo ikke. Kun når jeg tar i litt når jeg smekker i magasinet. Det er meg ja, vil dere ha skattelette eller flere barnehageplasser?
  13. Hvis jeg setter magasinet rolig inn og trykker det på plass med et kontant smekk må jeg trykke ned release armen for å lade våpenet. Hvis jeg derimot smekker magasinet litt hardere inn smekker den igjen av seg selv. Hva er vanlig? 9mm
  14. Takk for tips. Hva er ideell avstand å skyte på da?
  15. Har skutt 2-300 skudd med H&K USP 9mm nå på 15 meter. Treffer konsekvent ned og til venstre. Hva gjør jeg feil? Andre som skyter med samme pistolen treffer der de skal. Er det avtrekket jeg sliter med?
×
×
  • Create New...