Jump to content

jensemann23

Members
  • Posts

    66
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by jensemann23

  1. Spørs om den er for gammel til å finne dokumentasjon. Ser ut som den er bygget i Sør-Korea på 70-tallet.. Sendte et par mailer til korea:)
  2. http://www.finn.no/finn/torget/annonse? ... sin%20sung Noen som kan hjelpe meg og finne ut mer om dette skapet da? Skulle få det for 1200 kr, så det er ikke store bomkjøpet uansett da:) Kjekt å ha safe! I følge selger så hadde han fått tommel opp fra politiet ved å vise dem bilder..
  3. Men kan de kreve at FG godkjenningen skal ha tilbakevirkende kraft? Dette er et skap fra 70-tallet.
  4. Har fått tilbud om en gammel safe Av merke Sin Sung, med 3 låser , vekt over 100 kg. Selger sier han har fått beskjed av politiet at han kan oppbevare håndvåpen i den, selv om den ikke er FG godkjent. Kan det stemme?
  5. Jeg synes denne var rå Jeg har lyst på en sånn til H&K USP9'ern min. http://www.milrab.no/PartDetail.aspx?q=p:10501453 Men er det uten videre lovlig?
  6. får hjelp til flåingen, men må selv frakte dyret ned til bygda. derfor lurer jeg på om jeg må gjøre noen tiltak fra skuddet faller til det har gått Ca 1 time.
  7. Flåing finner jeg ut av, men hva med bløding? skal man kutte pulsåren i halsen rett etter skudd ? hvor kutter man evt?
  8. Jeg treffer dårlig med pistolen, og lurer på om det kan være fordi jeg egentlig er venstrehendt. jeg lærte meg tidlig å skyte på riktig side da jeg var liten, (med gevær ) og jeg skyter fortsatt høyrehendt både med pistol og gevær. kan det være at jeg må bytte til venstre når jeg skyter pistol?
  9. det er jo ikke noen big deal å lage noe slikt selv egentlig da...
  10. jeg finner svært lite på nettet om dette. hva heter noe slikt på engelsk? det er forøvrig en H&K usp 9 jeg har
  11. Jeg har lyst å prøve en slik kolbe som man fester pistolen på for å få støtte (så den blir som et gevær) Hva heter det, hvor får man tak i det og er det lov? J
  12. ok, men skal den smekke igjen alltid? For det gjør den jo ikke. Kun når jeg tar i litt når jeg smekker i magasinet. Det er meg ja, vil dere ha skattelette eller flere barnehageplasser?
  13. Hvis jeg setter magasinet rolig inn og trykker det på plass med et kontant smekk må jeg trykke ned release armen for å lade våpenet. Hvis jeg derimot smekker magasinet litt hardere inn smekker den igjen av seg selv. Hva er vanlig? 9mm
  14. Takk for tips. Hva er ideell avstand å skyte på da?
  15. Har skutt 2-300 skudd med H&K USP 9mm nå på 15 meter. Treffer konsekvent ned og til venstre. Hva gjør jeg feil? Andre som skyter med samme pistolen treffer der de skal. Er det avtrekket jeg sliter med?
  16. avtrekket er utolig lett, det er ikke dødgang i det hele tatt. Den smeller av bare man pent legger litt press på trekkern.
  17. jeg prøvde den for et par år siden, fikk tak i støpte kuler, svartkrutt og hetter. Det var fantastisk morsomt og faktisk ikke så verst presisjon i den heller! Når røyken hadde lagt seg så jeg at jeg hadde truffet ganske midt i blinken.
  18. Fikk den av bestefar fra USA for noen år siden. Kaliber er 11,25mm.
  19. såpass ja! Ja da tror jeg heller jeg dropper det. Noen som vet hva skytterlagene pleier å ta for 9mm pstol ammo?
  20. Jeg jobber i forsvaret, er avdelingsbefal i kystvakten. Er det noen som har erfaring med om man kan få kjøpe ammo gjennom Forsvaret når man jobber der? Eller er det kun til trening og bruk mens man er på jobb? Litt usikker på hvem jeg skal snakke med da ingen ombord vet svaret på spørsmålet.. og er det kun den nye miljøammoen som er i omløp nå??
  21. det finnes hvertfall ikke noe pistol ammo på nettsidene deres. det var det før.
  22. Var innom Rogne Våpen idag og kjøpte litt, men der kosta det 3,20 pr smell. Synes det var alt for drøy pris, og det var for de billigste! XXL har vel slutta med pistol. Hvor kjøper dere billig ammo trøndere? Blazer Brazz var merket på de jeg kjøpte, det er jo billig ammo også! Så den gikk for 1 kr/stk i USA.
  23. jeg har jo hørt at man bør starte med .22 , men siden jeg traff veldig bra med 22 på banen tenkte jeg det kunne vel ikke gå så verst med 9mm heller:) Der tok jeg altså feil. Hva er den ideelle avstanden å skyte 9mm på? Og hvordan er kulebanen ? Hva er max treffsikre avstand?
  24. Satte opp 4 mursteiner på høykant oppå noen paller borte i sandtaket på gården, skrittet opp 25 meter og begynte å skyte. Har skutt masse med luftpistol (co2)hjemme og endel med 22lr pistol på skytebanen, samt noe med P-80 i forsvaret. Nå traff jeg ikke stort, traff en murstein ca midt i 2. magasinet. Gikk nærmere (15 meter) og brukte begge hender, siktet midt på målet og trakk rolig avtrekkeren inn slik at skuddet omtrent kom som en overraskelse hver gang (slik jeg har lært). Likevel så det ut til at skuddene mine gikk noe høyt. Er vel bare å innstille seg på at det blir noen timer med øving fremover:) Men for all del, er jo gøy det.. Men litt morsommere når man treffer da Skal treffe en fyr som er guru på dette med sikte og avtrekk til uka, så får vel noen gode tips da:=)
  25. Har en co2 pistol fra Jula med dette siktet på http://www.jula.no/lasersikte-131757 Vil det være brukbart på f.eks H&K USP 9mm? Eller vil det stille seg bort av rekylen etter ett skudd? Siktet har universal feste med foringer som kan tilpasses forskjellige avtrekkerbøyler.
×
×
  • Create New...