Jump to content

Ivan77

Members
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

Ivan77's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Ja det håper vi alle utenom dine konkurenter hehe_ go bedring
  2. Pen sak, men håper du blir snart frisk i skuldra igjen!!! Skulle gjerne ha lagt inn bud men har desverre ikke råa no =( kan jo ikke altid få det man ønsker seg til en hver tid =)
  3. hørtes ikke helt sikker ut, men skjønner at det kan være noen elementer som kan få den til å slingre, skal ta enn titt på den PSE bua. Håper du finner tilbake til en god 35"er! Snubla over den hær, noen som har hørt noe om den eller har erfaring med den_ http://www.libertyarchery.com/specifications.html" target="_blank
  4. Hørtes ut som en fornuftig anbefaling, skal jogge meg en tur å se litt rundt på rimeligere buer, er jo kjipt å kjøpe noe man må selge uten nytte. Men dralengda er vell samme om jeg bruker compound eller min recurve som er 50 pund og dralengda mi er 27'"?
  5. Ok, takk for tips, jeg handler mest fra Tradbow i norge, kjempegod service! Har lite peil på Compound buer så hva anbefaler du meg å kjøpe, en pakke inkl. alt av tillegsutstyr som f.eks stabilisator osv eller enkelt deler som jeg velger ut selv...er jo vanskelig å se hva man har behov for til en slik bue når mann er vant til instinktiv skyting med recurve, langbuer osv, setter stor pris på alt av svar.
  6. Ok, ser ut til at jeg må ha meg en, hvor kjøper du utstyr/bue fra, kan det være lurt å kjøpe fra utlandet?
  7. Hvordan går det med "ungen" =) må si jeg har veldig lyst på en jeg og, tenkte å vente litt til prisen gikk litt lavere og dollaren også. Hvordan er intrykket av buen, har du fått skutt med den?
  8. Ivan77

    U.S. Survival AR-7

    Ikke dum den dær, er det noen hær som har skutt med den og har erfaring med den, også hvem som eventuelt forhandler disse i norge?
  9. Ivan77

    U.S. Survival AR-7

    Husker du hvilke model det var?
  10. Noen som vet av forhandlere i Norge som kan skaffe denne? http://www.readymaderesources.com/cart/ ... uctId=4313
  11. Hvordan går det med den nye Z7 bua, står den i stil med forventningene og hypen rundt den? Har du brukt den til jakt og eventuelt hvor jakter du og hva?
  12. Takker for gode svar og anbefalinger, får se om jeg ikke raser ned til stoa en helg, men hvis dere skulle kjøpt en brukt i denne prisklassen, hvilke ville det blitt da og hvorfor?
  13. Er fersking og vill ha en hagle som kan som fungerer godt til ovenstående, har sett på noen hagler men siden jeg er helt blank når det gjelder faget så er det fint hvis dere kan gi meg noen anbefalinger ang. disse jaktformene i forhold til valg av en god hagle, vill sikkert bli mest brukt til rype, hare og gåsejakt. Forresten noen som vet av gode våpenhandlere i aust agder som kan tillpasse og veilede meg til rette kjøp i butikk? Også om det er mulig å prøveskyte hagler fra/i butikk =) misforstå meg rett Har sett litt på disse_ 870 Super Magnum syntet 12/89 66 cm Silma Storefjell 12/76 hagle Baikal IZH 27 EM-M-1C 3xMC 12/76 ATA Arms SP Black Compact - 12/76 61cm Vill ikke bruke mere enn 8000,- på hagla
  14. Finnes det butikker i norge som har skytebane/simulator dær du kan teste våpen før kjøp?
  15. Neida, det er nok ikke bare du som har merket at det kan være lett å gå på rattataen med når det er vått. Har flere ganger sklidd med disse støvlene. Jeg har også den gamle modellen og den syns jeg har en mye bedre gripevne på underlaget. Synd at Alfa har laget en slik såle på disse skoene for de er meget gode og stabile å gå med. Men jeg holder en knapp på den gamle modellen. Har også nesten gått på trynet noen ganger på disse, tror de har satset på at sålen skal vare leeenge siden de også er produsert til militæret. Ellers så slet snøringen på begge skoene etter bare noen få turer, ørene på skoene var for skarpe i kantene....dette er helt uholdbart når du betaler så mye for et par sko... Blir nok mine siste Alfa hvis de ikke skjerper seg
×
×
  • Create New...