Jump to content

rekyl338

Members
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

rekyl338's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. rekyl338

    Sakoklubben

    Heisann! No er børsa olja og nybedda, fresa ut gamlebeddinga og bedda nytt fordi eg ikkje var heilt fornøgd med den gamle! hehe No har eg samling på en 5-kroning på 100 meter, både med og uten demper, går heilt likt Slenger med nokre bilder!
  2. Skaut i nakken største utgangen eg he sett noken gong hehe KJEMPEfornøgd med sakoen! Pussa og olja etter kvar sesong. Einaste som manglar er justerbar kolbekam, og det blir vel etter jakta
  3. Rundt 20kg, enslig kalv, var godt å få plukka den ut
  4. Fikk tatt en kalv idagtidlig, tett skog og nooooke bratt Oppdaget den på rundt 20 meter, da såg den rett på meg, eg stod helit i ro, og det endte opp med at den kom heilt innpå en 5-6 meter(!!) rett i fanget på meg!
  5. Fikk tatt en kalv idagtidlig, tett skog og nooooke bratt Oppdaget den på rundt 20 meter, da såg den rett på meg, eg stod helit i ro, og det endte opp med at den kom heilt innpå en 5-6 meter(!!) rett i fanget på meg!
  6. Første for i år datt søndagskvelden Piggbukk på rundt 50kg
  7. Viltart: Rev Antall: 5 Fangst/Våpen: Sako 75, 308W - Norma Oryx Poeng:50
  8. Fikk tatt ut 2 rever ikveld, 1stk korsrev (påbegynt skabb??) og en fin rødrev hvalp mener jeg fikk tatt bilde av korsreven, men fant ikke igjen bildet på telefonen.. Får se om jeg husker på det når de skal graves ned imorra
  9. Ble 3 på meg ikveld, fikk bare bilde av 2 siden jeg gikk som for batteri på telefonen Kan legge ut bilde av sistemann imorra Double på skabbreven og den ene hvalpen
  10. Nok om det.. Har ikke begynt med elgjakt, og tror ikke det blir på en stund. Første dyret jeg var med på da var jeg 4 år gammel, siden det har jeg vert med på utallige knall og fall.. har selv skutt 8 rever de siste årene + endel ryper og skogsfugl blir helst og hjelpe fattern med de 8 hjortene + ekstradyrene vi har her.. må vel finne meg et terreng en annen plass også.
  11. Og hvoran har du så skaffet deg den Tyvjakt hahahahahaha men bli litt forbannja når folk kjem å sei dei he meir erfaring en mej
  12. Ska gi dej erfaring ej, ska sei dej at ej he meir erfaring en du noken gang kjem til å få.
  13. Hvilken "god" grunn kan det vere da ? Driver med baneskyting, og er drillet innen sikkerhet og den biten der..
  14. har hørt snakk om at det går and og sende inn søknad om å få jakte storvilt alene når man er 16 år.. noen som vet noe ?
  15. Lurer på kordan det er med måsejakt. hører det er lovlig 2 km fra land, eller noko slikt ER det lovleg og jakte 2-300 meter frå land om du har fjell som bakgrunn ?
×
×
  • Create New...