Jump to content

qstein

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

qstein's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Har noen no ladedata til .308 Har tilgjengelig N150 og N160 samt 150grs 208grs AMAX kuler. Finner ikke noe i ladeboka
  2. Jeg drar opp denne tråden igjenn med et spørsmål. Ser du har Col på 58mm. Jeg ladet noen tidligere som Col var på 57,1mm. Er det risikabelt å skyte med? Hvordan måler man den optimale Col på et kammer?
  3. Jeg bruker 45grn V-MAX med n120. Har forstått det slik at om man ønsker å ødelegge minst mulig av pelsen må man bruke lette vmax kuler. Kan noen bekrefte det? (har ikke fått prøvd dette enda
  4. Kjøpte meg en kina mikrofon for en billig penge, men den lager igrunn en god "klikk" lyd på ppt knappen. Er dette somregel noe problem under jakta? Har sett noen reklamerer med lydløs mikrofon.
  5. ok, ja har lest at fler bruker n130 til denne typen kuler. Jeg får prøve med en litt mindre mengde med n120 og se hvordan det går.
  6. takk for to kjappe svar! Men det er vel en vesentlig forskjell på type kule? eller er det egentlig kun vekten man bør se på?
  7. Trenger noe ladedata til 223. da jeg ikke finner ladeboken min Ammunisjonen skal brukes til rev hovedsaklig. Har en eske med 40grains V-Max kuler. Krutt har jeg vv n120 og n140, der regner jeg med at 120 er det mest ideelet. Har noen ladedata til dette? Eller bør jeg kjøpe tyngre kuler eller grovere krutt enn 120?
  8. Har også som andre her ikke fått tatt prøven enda, men skulle gjerne hatt den asap. Ser at mange av banene i Arendal og Grimstad hadde prøven ut september. Men er det mulig å ta den noen vei nå? og hvilke dager?
  9. Ser den Shadob Men det er nok svært få som kan ta seg råd til en dyr kikkert på en lønning. Da er dette en unik mulighet. Hvertfall slik jeg ser det
  10. De bruker GE Moneybank, likt som mange andre store kjeder. Det er absolutt en bra deal dersom du ønsker å utsette over lengre tid. (opptil 9mnd) La oss si 9mnd. Koster 425,- i startgebyr. Deretter rentefritt i 9 måneder. så med andre ord er det kun 425 ekstra dersom du bet innen 9mnd. Dette "tilbudet" gjør at kunden får akkurat det han ønsker seg, men er undervurdert av svært mange. Bruker du master eller liknende så begynner vel rentene etter en 40-45 dager? Spør om tilbudspris med utsettelse!
  11. Er det noen som har testet denne dressen? Er jo veldig billig. http://norsalg.net/index.php?main_page=product_info&cPath=6_8&products_id=166
×
×
  • Create New...