Jump to content

Mr.Mauser

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Mr.Mauser's Achievements

Newbie

Newbie (1/17)

  • 10 years in
  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Jeg har en M03 De Luxe i kaliber .243 win. og .338 win.mag. og kan skrive under på at rekyl er ikke noe problem. Har ladd .338 med 225 grain Nosler Partition kule til 900 m.sek. uten trykktegn, noe som er på høyde med .338 Lapua Magnum. Min erfaring er at Mauser løpene gir forholdsvis høy hastighet i forhold til ladning. Vet ikke hva dette skyldes, men har hørt at andre har samme erfaring som meg. Ellers er jeg kjempefornøyd med våpenet. Har hatt det i 6 år nå.
  2. Sauer går med bjeller... Har da aldri skjønt noe til at ulven er spesielt redd for sauer....
  3. En sen gratulasjon fra meg! Er ny her på forumet, men har hatt M03 noe år og er storfornøyd. Ingen treffpunktforandring hverken ved bytte av løp eller kikkertsikte. Har 2 løp og 2 kikkertsikter, men har bare lagd et laminert ark der jeg har skrevet opp skruingen for hver enkelt ladning i de forskjellige kalibrene, også har jeg et fast 0-punkt som jeg skrur meg ut ifra på begge kikkertsiktene. Høres kanskje komplisert ut, men funker topp!
  4. Jeg har selv en M03 Lux som jeg er kjempefornøyd med. Har ett løp i 243.win., og et i .338 win.mag. Jeg studerte de fleste alternativene med løpsbytte før jeg kjøpte denne pga. helheten. For det første har det en "vanlig" boltmekanisme som gir et svært "tight" våpen som ikke skrangler og som ser klassisk ut (i motsetning til Blaser ), det har et løpsbyttesystem som ikke krever innskyting igjen etter å ha tatt ut løpet (i motsetning til Sauer og Schultz & Larsen), og det har oppspenningsfunksjon som gjør det til et sikkert våpen. I tillegg får du følelsen av "kvalitet" når du bruker det. Samme følelsen som om du kommer kjørende i en Toyota og setter deg inn i en Audi.... Jeg sier ikke at kvaliteten nødvendigvis er bedre, men kvalitets-følelsen er bedre.Har kontrollert treffpunktet etter utallige løpsbytter, og det er alltid tilbake til det samme. Det er vel nesten det som er hovedpoenget med et enkelt løpsbytte synes jeg, at man ikke skal måtte på skytebanen for å skyte inn igjen etter å ha byttet løp. Det samme gjelder også ved bytte av kikkertsikter. jeg har også to av de. Eneste som kan være et minus er tyngden, men det kan også være et pluss, avhengig av hva du skal bruke det til. Så mitt råd er: løp og kjøp! Jeg er sikker på at du vil bli fornøyd.
×
×
  • Create New...