Jump to content

gsmoke

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

gsmoke's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. jeg støper med samme tanga, og bruker hjulvekter så det griner. pass på å sote tanga skikkelig over et stearinlys før du støper, så skal du se at det funker
  2. har du snakket med Winge Våpen?
  3. jeg sliter også med treffpunktene, har skutt inn rifla på 100m, funker bra, skyter med hagla på 35/40m og "bommer" med 30cm opp og til venstre. nå skal jeg skyte inn hagla, og så skal jeg justere rifleløpet (som er frittliggende og justerbart). synes egentlig at det største problemet er å finne en skytebane hvor en kan skyte både 100m og 40m tilnærmet samtidig.
  4. det har jeg sjekka minst to ganger
  5. jeg tar det ganske rolig nå, men få prøve å la det "synke litt". takk for svar
  6. jeg lader 6,5 med en Dillon 550B. problemet mitt er at det alltid renner ut krutt når jeg senker hylsa. jeg ser jo at krutt dispenser'n ikke går ned i hylsa sånn som med pistol og revolver hylsene, men trodde at overgangen her var tett. resultatet er at jeg bruker opp 1,5 ladning på 20 ferdige skudd. når jeg måler kruttvolumet i hylsa, virker det OK. noen som vet hva jeg gjør feil??
  7. Listen over de som ble spurt sist, antar at flere enn meg seg potensialet for en nyansert debatt selv om det er mange rare meninger der ute Alternativ til vold,Amnesty International Norge,Barneombudet,Barnepsykiatrisk forening,Børsemakernes Landsforbund,Datatilsynet,Den Norske Advokatforening,Den norske Dommerforening,Den norske lægeforening,Departementene,Det Frivillige Skyttervesen,Det Kriminalitetsforebyggende Råd - KRÅD,Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB),Domstoladministrasjonen,Erstatningsnemnda for voldsofre,Fornærmedeutvalget,Forsvarergruppen av 1977,Generaladvokaten,Institutt for menneskerettigheter,Justissekretariatene,Kirkens ressurssenter mot vold og seksuelle overgrep,Kirkens SOS,Kontoret for voldsoffererstatning,Krisesenterforbundet,Lagmannsrettene,Landsforeningen for voldsofre,Landsforeningen rettferd for taperne,Lensmannsetatens Landslag,Nasjonalt kunnskapssenter om vold og traumatisk stress,Norges Bedriftsidrettsforbund,Norges Idrettsforbund,Norges Jeger- og fiskerforbund,Norges Kvinne- og familieforbund,Norges Lensmannslag,Norges Metallsilhuett Forbund,Norges Røde Kors,Norges Skiskytterforbund,Norges Skogeierforbund,Norges Skytterforbund,Norges Sportsbransjeforbund,Norsk Forbund for Praktisk Skyting,Norsk forbund for voldsofre,Norsk forening for kriminalreform – KROM,Norsk Svartkruttunion,Norsk Tjenestemannslag,Norsk Våpeneierforbund,Norsk Våpenhistorisk Selskap,Norske Reserveoffiserers Forbund,Nye Kripos,Politidirektoratet,Politidistriktene,Politiembetsmennenes landsforening,Politiets data- og materielltjeneste,Politiets fellesforbund,Politiets sikkerhetstjeneste (PST),Politihøgskolen,Redd Barna,Regjeringsadvokaten,Rettspolitisk forening,Riksadvokaten,Rådgivningskontorene,Scandinavian Ammunition Research Assosiation,Scandinavian Western Shooters,Skytterorganisasjonenes Fellesutvalg,Statsadvokatembetene,Stiftelsen Landsforeningen Rettferd for taperne,Stine Sofies stiftelse,Stortingets ombudsmann for forvaltningen,Teknologibedriftenes Landsforening,Ungdom mot vold,Villreinrådet i Norge,Våpenrådet,Økokrim
  8. jeg har arvet en s&w mod 10 og har lyst til å endre løpslengde, montere justerbart sikte mm. hvor få man tak i løp? kan jeg kjøpe standard 6' løp hos importør? noe sier at det jeg må få en børsemaker til å gjøre endringen, men revolveren er jo ikke noe urmakerarbeid fra fabriken og det virker jo relativt enkelt (før jeg har begynt å demontere).
×
×
  • Create New...