Jump to content

Weatherby 340

Members
  • Posts

    51
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Weatherby 340's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... jnYT6NAGWw
  2. Har sett bilde av denne med lyddemper påmontert. Hadde håpet avtrekket var blitt bedre på denne modellen.
  3. Hei Har bestilt en VTR i kaliber 223. Da jeg er noe usikker på kvaliteten på kvaliteten på denne modellen og Remington generelt, håper jeg flere vil dele sine bruker erfaringer. Fått oppgitt tvist til 1-9. Det er et merkelig løp på denne, er det problemer å få montert lyddemper ? E avtrekket brukbart eller bør jeg bestille meg noe annet, i så fall hva anbefales som erstatning til originalt. Stokken den leveres med er det en billig plaststokk som ikke kan beddes ? Hva anbefales , ser etter en lett og stiv stokk. Bruken av riflen er stort sett trening på bane og litt jakt på moderate hold. Håper på noen svar.
  4. Endelig en side for oss nybegynnere, håper mange kan henge seg på og komme med mange og ikke minst seriøse innlegg. Stå på. Jeg har 340 Weatherby mag og 243 w så jeg har ikke det beste utstyret for langhold slik ekspertene her bedriver men kanskje jeg kan drive litt skyting på hold inntil 500 m. Vil gjerne bytte kikkertsiktet på min 243 som er en Docter 3-12x56 med 30 mm rør, uten lys, nr 4 sikte. Siktet er omtrent ubrukt , 2 år gammelt. Bytter gjerne i et sikte med tynt ikke med forstørrende trådkors.
  5. Takker for svar, her er sikkert flere med brukererfaringer.
  6. Håper fortsatt på noen som vil skrive om sine brukererfaringer.
  7. Rifla er Heckler og Koch SLB 2000 Jeg trenger tips og gode råd, har ei i kaliber 9,3x62 på hånden til en akseptabel pris. Har lest både for og imot dette våpenet. Er dette samme våpen som Haenel SLB 2000 ? Kan det monteres lyddemper på denne ? Hva er brukererfaringer med dette våpenet, er nøye med renhold av våpen og er klar over at det er litt mer plunder med renhold av en halvauto. Har sett og holdt litt i Sauer 303 men synes den er overpriset. Håper noen vil komme med sine brukererfaringer. Bruken er trange poster i hjortelia samt villsvinjakt i Øst Europa.
  8. Har det vært mange flotte jaktopplevelser med hund denne høsten ? Fortell gjerne om deres opplevelser.
  9. Hallo hjortejegere med hund Hvordan har jakten forløpt denne jaktsesongen ? Leser at det er tildels store variasjoner i utbytte rundt omkring, lurer litt på hva som skjer rundt i de ulike storvald. Settes driftsplaner i samråd kun med de ulike grunneiere i valdet, eller er det storvald som benytter ekstern fagkunnskap innen viltforvaltning. Håper på innspill fra ulike steder som har erfaringer å dele med andre etter årets jakt. Ønsker alle en fin romjulsfeiring. P.S. Er det noen her som har testet langhåret dachs på hjortejakt ?
  10. Skjer det noe spenennde i hjorteliene rundt omkring. Fortell, fortell
  11. Hei Da er årets jakt i Sør Varanger, felt SVA 5 og SVA 6, over for denne gangen og med like sørgelig resultat som i fjor. Kan ikke skjønne at baglimit er satt til 5 fugl når der er så lite fugl å se. Er godt kjent i disse terrenger og den negative trenden med lite fugl i terrengene ser ut til å holde seg på samme nivå som de siste 3 år ihvertfall. Vi snakker her om fjellrype, 3 dagers jakt der en knapt hørte smell fra andre jeger synes jeg er litt bekymringsfullt. Jeg skjøt ikke voksne ryper , sparte dise besvisst etter oppfordring fra Fefo. Etter mitt skjønn burde en vurdert totalfredning i ett eller to år for å hjelpe bestanden på bena igjen. Håper andre jegere fra Sør Varanger kan skrive litt her om årets rypejakt.
  12. Jaktkamerater Kom på banen, del erfaringer fra høstens store begivenhet. Hva skjer i hjortelia ?
  13. Gratulerer til alle som har hatt spennende opplevelser i hjortelia i høst med eller uten hund, helst med hund selvsagt Gratulerer til wilma med strålende resultat etter økta i Bjørkedalen. Håper dere andre vil dele opplevelser fra jakten i denne tråden. Det være seg utfordringer med grunneiere, oppsyn, etc..
×
×
  • Create New...