Jump to content

rotteræser

Members
  • Posts

    53
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

rotteræser's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. er akk det jeg ikke husker, jegernr og pass.
  2. Ok! takker for gode svar ! Er det mulig og se på nett om man har betalt jegeravgift, klarte ikke finne i farta den lappen man bruk og få i posten ?
  3. Ok! hva er minste cal til gaupejakt ?
  4. Hvilke lisens ? den man får årlig eller er det en spess lisens?
  5. Hei! Lurer på hva man må ha før man kan jakte gaupe ? Har betalt den årlige småvilt jakt kontigent elns, men spørsmålet er om man må skyte noe som feks til elgjakta ?
  6. er ikke sikker, mener du styrken eller ? men rart at den slår seg av plutselig og kan ikke slå den på
  7. Kjøpte meg en Zebralight H51, den må være defekt. Av og på knappen lever sitt eget liv, å lykt og. Har prøvd og kontakte lightman ang dette men ingen svar... Tru ka som kan være feilen ? knappen eller selve lykta ?
  8. Hvor blir det av min zebralight H51!? Bestilte zebralight h51 før jul hos lightman.no men ingen pakke kommet enda eller nokka som helst mail prøvde og nå han via mail, men ingen svar! Lurer på om han kanskje ikke har den på lager.
  9. virker bra det men da var de batteriene, oppladbare orker jeg ikke. da jeg er mye i fjellet med lykta. uten strøm! tips til billig cr123 batterier?
  10. tenkte og lyse non hundre metra.
  11. oki, da er vel tk15 kanskje ett bra og rimelig valg da ? hvor får jeg tak i god og rimelig cr123 batterier?
  12. Jepp, har jo en fenix Hp10 men den blir for stor ilomma. ellers superlykt! Men var og ut etter en lommelykt som kaster langt feks en Fenix tk15 men bare med AA batteri. noe tips?
  13. Hallais, Så litt på zebralight H51 den virka liten og kompakt. var ute etter en kompakt god lykt, har fenix HP10 fornøyd med den eneste tar myeplass i lomma når den ikke er i bruk.
  14. Hei vurderer Fenix sin HL 20 og lurer på om noen har denne? hvordan er lykta, tenker om den robust og lyskjeglen. Og Fenix tk15 r5, er det nokka og ha ? Hvordan har den lysstyrke og kjegle i forhold til Fenix HP10, har kun prøvd Hp10 derfor vil jeg sammenligne med den.
×
×
  • Create New...