Jump to content

rubbish

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

rubbish's Achievements

Newbie

Newbie (1/17)

  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Det var denne pistolen jeg nevte i en tidligere post her, men den er solgt.. Hadde den ikke vært det så hadde jeg nok kjøpt den.. Fikk mail tilbake fra selgeren: -- Etter å ha lest litt her og fått hørt litt rundtomkring så er det noen som mener at SP20 er mye bedre enn X-Esse Sport pistolen.. (Det ligger nå vel også med i prisen siden den koster 6500kr mer) Er så i tvil på hva jeg skal kjøpe meg..
  2. Jeg har så å si ikke lest noe negativt om pistolen nå, så blir vel handling på tirsdagen, bare jeg finner meg et våpenskap.. Vet du når evnt denne X-esse IPSC vil komme i salg i Norge og ca pris?
  3. Det er vel litt forskjell på om man har våpen fra før av eller om det er førstegangsvåpen? Og at Onkel Blå har blitt litt streng på det synes jeg egentlig bare er bra med tanke på innbrudd osv. Men det jeg stusser litt på er at våpenskap ikke er brannsikker, siden det lagres ammo i skapet. Bor i et borettslag i 2.etg. Jeg lurer litt på om jeg må ha våpenskapet "inne" hos meg eller om jeg kan ha det i bua mi som er i kjelleren (som er låsbart)
  4. Takker igjen for masse gode tips =) Er meldem i Stjørdal Pistolklubb, vært medlem der i ett år nå. Men siden jeg ikke har noe våpen så er det litt pes med å bytte våpen hele tiden, får liksom ikke justert våpenet slik at det passer meg.. Derfor er jeg på jakt etter min egen pistol Er det justertbart avtrekk på X-esse Sport? Bromark: En kamerat av meg har en Unique pistol, og det er den jeg har skutt med mest de siste mnd og er veldig fornøyd med den pistolen selv, men det er vel vanskelig å få tak i pistoler som folk er fornøyde med Så en annonse på finn for et par dager siden på en Hämmerli 280 til 8500, men vet ikke om jeg bør være litt skeptisk til å kjøpe en _brukt_ pistol til den sum, som førstegangspistol? Vet du hva slags ammo den tar / ikke tar?
  5. Takker for info Det er mest på bane denne kommer til å bli brukt, og om det er et nybegynnervåpen passer meg utmerket siden jeg er ganske ny og er mitt første våpen Var 8300 denne kostet hos forhandleren, har sett litt på nettet så det er visst rundt der den ligger på.. Har muligheten til å kjøpe noe brukt på finn osv, men noen i klubben mente det at det var lik så greit å kjøpe nytt mtp. garanti, vet hvormye den er blitt skutt med etc. Ser nå at folk stort sett er fornøyd med den, så da er det nå vel ingenting å vente på Klubben selger mest CCI ammo, så håper denne tar denne ammo'en.
  6. Hei Jeg har nå fått innvilget min søknad(må bare ordne meg med våpenskap først) og skal kjøpe meg min første pistol, hvorav jeg har snakket med en lokal forhandler som kan skaffe Hämmerli X-esse Sport pistolen. Jeg lurer på om det er noen som har noen erfaringer om denne pistolen? Fordeler / ulemper osv.. Takker for alle svar
  7. Hei Jeg har fått godkjent min søknad på min første pistol, men mangler kvittering på safe før jeg kan få den. Det jeg lurer på er om et brannskap er godkjent? Den jeg har sett litt på er denne: http://www.safe-co.no/productview/142337/
×
×
  • Create New...