Jump to content

VAN

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

About VAN

  • Birthday 06/18/1984

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

VAN's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. VAN

    NM PPC

    ville bare takke for et flott NM i Bergen og Åsane Og rette en stor takk til SPONSORENE!!! Holstad våpen , A-tec og sportsvåpen da !! Takk for flotte sponsorpremier!!
  2. virker som folk har hatt litt forskjellige opplevelser når det gjelder ammo , for min del har jeg bare prøvd s&b, og hjemmeprodusert. og det funker. nå må jeg bare få kommet meg inn i varmen en tur å få testet den der. er ikke helt stødig på henda i -9 grader akkurat.
  3. jeg prøvde s&b i min , gikk bra det! men har kjøpt meg noen hjemmeproduserte som gikk veldig bra testet ute i 9 blå da men!!hehe
  4. var å prøvde den i dag..fungerer gull!!men var bein kaldt!! så noe god trening var det ikke..men den smeller ihvertfall!!får ta den med inn i varmen og få prøvd den vel godt nytt år!!
  5. hehe...jeg skal nok få smørt`n.,pangen altså, den andre pangen smører jeg på andre måter helst nøyer meg nok med den oljen jeg har..får sikkert kjøpt mye fint smøremiddel , men er ikke det jeg kommer til å bruke mest tid og penger på man skal tross alt bli en habil skytter , og ikke en smøregutt..men våpna mine får den stellen og omsorgen de skal ha , og fortjener!
  6. ja det funker vel gull den guffa der, noen i norge som fører den?
  7. da varn i hus!!godt!! forbanna klin den derre transportguffa a gett!! fikk vel bort det meste tror jeg. hva slags våpenolje bruker dere? tror den jeg har heter gunslick eller no(dette er ett sett) smørte den skikkelig , nå må jeg få kommet på banen fort som mulig!!
  8. er sånn dagens marked er det tjene mest mulig , på den mest rimelige måten. gjelder det meste av produkter! jaja. jeg får vente til jeg får den før jeg trekker noen konklusjoner!
  9. skjønner , men nå er den på vei da.kommer nok til å bruke den i feltløypa , og har veldig lyst til å begynne med ppc. så da virket denne rimelig grei. blir nok bra
  10. håper jeg slipper unna disse barndomssykdommene jeg leser om her inne..men alt i alt er vel dere som har denne pangen fornøyde vel? kan ikke være noe småfeil med hvert eneste våpen håper jeg. hadde vært deilig å tatt den rett ut av esken , pusset bort all fabrikkfett , oljet den godt og skutt med den uten funksjoneringsfeil. og forhåpentligvis skutt godt med den etterhvert , det er ihvertfall planene min , gjenstår bare å se om den oppfyller de forhåpningene!1
  11. sandnes arms selger ihvertfall. sportsvapen.no? også tror jeg..og sikkert fler forhandlere..
  12. sier noe der!! hehe. men øvelse gjør mester! takk for det jeg har trua på denne pangen jeg ihvertfall..har prøvd litt diverse 9mm . og en ting er helt sikkert , man må opp i pris for å få noe som går godt!!
  13. godt!! den funker godt enda eller? venter på en targetmaster selv jeg nå..og håper jeg blir like lykkelig!!
  14. vel hjemme igjen fra sjøen!!ble en bom i dag gett. jaja.jakta har så vidt begynnt!på vei inn , nesten ved brygga vår , lettet det jaggu nærmere 150 gås fra jordet nede ved vannkanten. drar dit i marra for å prøve hehe..kan bli interresant.
  15. i marra tidlig bærer det ut på et skjær her i østfolds skjærgård!!gleder meg!!bryr meg ikke om været som er meldt;) her skal det jaktes:)får håpe det er noe ender ute som kan slå seg ned på lokkefuglene..shit jakt til dere andre innpå her!!
×
×
  • Create New...