Jump to content

HT1

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

HT1's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hei Jeg har ikke så grei på dette med montasjer så trenger litt råd så jeg kjøper riktig. Jeg skal montere en Zeiss Conquest 3-9x50 på en weatherby vanguard. Har bestemt meg for Leupold standard base og ringer. I og med at kikkerten har 1" mellomrør må jeg ha ringer til dette, selvfølgelig. Men jeg er usikker på om jeg trenger medium eller høye ringer? Også lurer jeg på dette med reversert front, om det er nødvendig eller vil det passe uten? Vil Leupold standard 2-delt base og høye ringer passe, noen som kan hjelpe?
  2. Hei Jeg skal ha ny base til min Weatherby Vanguard. Noen som vet hvor jeg får kjøpt det til en grei penge?
  3. Hei Jeg er på utkikk etter beverjakt et sted i Akershus/Oslo området i forbindelse med en skoleprosjekt men sliter men å finne steder jeg kan leie. Og lurer derfor på om noen vet hvor jeg kan få kjøpt kort? Trenger egentlig bare jakt for 1 ukes tid men er villig til å kjøpe for en lengere periode om det er nødvendig.
  4. Takk for tilbakemelding Hvordan er det med slitestyrken? Jeg trenger en dress til både posteringsjakt og vandring. Regner med at den ikker er så veldig varm, men er det plass til ekstra tøy under dressen? Er på jakt etter en dress som kan brukes året rundt så må kunne ha litt ekstra tøy også.
  5. Denne posten er over 1 år gammel nå men lurer på det samme som trådstarter. . Noen som har Kebne?
  6. Takk for svar Men har et spørsmål: 1.Føres lyden ut gjennom munnen mens man klemmer for nesa? eller 2. Føres lyden ut gjennom nesa med munne igjen? 3. Eller går lyde ut gjennom munne uten at man klemmer for nesa?
  7. Hei Jeg prøver å lære meg den elggryntingen hvor man legger hendene over nese og mund og få en slags "grynte lyd". Jeg får det imidlertidig ikke helt til. Er det noen som kan forklare hvordan dette skal gjøres? Eller vet om en side hvor det er forklart?
  8. HT1

    Fordel med 12/76?

    Hei Jeg har et spørsmål angående valg av 12/70 eller 12/76 patroner som jeg håper noen kan svare på. Kort sagt, vil det ikke være en fordel å bruke 12/76 patroner i f.eks nr 4 i stede for 12/70 på skogsfugeljakt? Da vil man ha flere hagel til rådighet og derfor større sjanse til å treffe fuglen? eller tenker jeg feil her? Ulempen er selvfølgelig rekylen.
×
×
  • Create New...