Jump to content

sverdfisk

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by sverdfisk

  1. Dere får kjøpe en antikk svartkrutt colt til han så slipper dere alt styret, da får han også en EKTE cowboy gønner som kanskje til og med har skutt en lusete indianer eller en falskspiller. Kan fort bli litt dyrt bare. Regner med at du som bror kjenner han bedre enn noen andre og har 100% kontroll på om han burde ha en revolver eller ikke.
  2. sverdfisk

    Alder Beretta

    http://berettausa.custhelp.com/app/answ ... lUWUt3b2s= 2011
  3. vil politiet ha en kopi av jegeravgiftskort er det helt greit, ikke noe problem. Vil de ha kopi av et gyldig jegeravgiftskort som er betalt så er det helt greit det og. Og helt forståelig i og med at det står at den skal brukes til jakt på søknaden.. Ser ikke noe problem med å legge ved noen av delene, skulle bare ønske jeg hadde fått det med meg når jeg leverte søknaden, men nå sa dama på kontoret at det ordna seg uansett.. så da venter jeg.
  4. Ringte våpenkontoret nå, og hun på tlf sa at det ikke var nødvendig for det fant dem ut av. Har litt på følelsen at noen kommer til å ta kontakt å spørre etter det uansett hehe, men da får jeg bare gå tilbake til å vente til det evnt skjer.
  5. å f.. Alltid noe. Rart det ikke står på søknaden at man må ha det med. Eller kanskje det gjør det, ,må inrømme at jeg ikke leste så godt på baksiden.
  6. Hei! Bare lurte på hvor viktig det er å levere med kopi av jegeravgiftskortet. Leverte en søknad i dag, men det var til en resepsjonist som ikke hadde greie på noe. Hadde ikke fått med meg at dette var nødvendig jeg heller før nå. Førte selvsagt opp jegernummeret mitt på søknaden, vil jeg få avslag uten kopi av kortet?
  7. så da er det slutt på å kunne kjøpe større enn 4.5 mm uten å måtte kontakte politiet først? når tredde det i kraft egentlig? hvordan skal en gå fram for å bestille fra utlandet nå da? feks fra pyramidair?
×
×
  • Create New...