Jump to content

Henrik R

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

About Henrik R

  • Birthday 04/14/1979

Henrik R's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Henrik R

    trostehagle

    Jeg var en tur på TV boden i Svinesund forrige uke, Der hadde de 9mm trostehagle ammo i hylla. Jeg mener de tok 400 svenske per pakke. Det var haglepatroner og ikke flobert. De solgte masse av disse til nordmenn sa de.. Synd det ikke er lov å ta med over grensa.
  2. Her på denne siden fant jeg maaaaange bra lyder til å laste ned. Et tips: søk på det latinske navnet på den fuglen du skal ha lyder i fra. http://www.xeno-canto.org/europe/
  3. Her er en link til de som har skaffa seg litt kråkekjøtt.. http://www.crowbusters.com/recipes.htm
  4. Javisst, driver å leter litt etter gode oppskrifter nå. Men det må nok bli en Borg øl ved siden av
  5. Jo, takk for det. Nå er det jo ikke akkurat sånn at vi sender ulven opp til dere da men.. har jo endel her også for tiden. Det er et praktfullt dyr, men jeg må jo si at jeg er bekymret for hundene vi bruker. De er jo bare ulvewoblere og ulven ville ikke blitt mett engang. Sånn jeg har forstått det så trekkes også ulven mot villsvin da det er gode muligheter for ulven å få tak på en av kultingene. http://www.r-a.no/nyheter/article5170155.ece Detta er bare et steinkast i fra terrenget jeg jakter i. Det har vært mange sikre observasjoner av flere forkjellige ulver her i det siste.. Slenger med et bilde av grisene tatt med viltkameraet rett før jul; http://i47.tinypic.com/13z6gcl.jpg
  6. Tusen takk for gratulasjoner! Her er et par bilder av grisen, beklager kvaliteten. (Mobiltlf. bilde)
  7. Heisann, snublet over denne tråden her nå. Ville bare si at det var en Råne (Hanngris) og den gikk helt alene. Den veide ikke 40 som de skrev i avisene, men ca 90kg. Det har tidligere (I fjor høst/vinter) vært en flokk i terrenget med en Purke og 5 unger. Regner med at dette er en av de ungene som nå er blitt støtt ut av mora si. Har tilbrakt utallige timer i terrenget nå, og det var ikke lett å få tak i en... Utrolig artig opplevelse å få en sånn på posten i skumringen. Kan tilføye at den smakte fortreffelig på grillen! Rett over 40 kg med nydelig grillmat på denne tida av året var perfekt!
  8. Da regner jeg med at de kommer til et godt hjem og at de blir gnidd på og stellet med
  9. Det har du også, om jeg har gjort detta riktig...
  10. Mange av skuddene ser ut til å være fra 1943 -1945. Har tatt et bilde til med noe av utvalget: ca 1/3 av skuddene
  11. Jeg har overtatt en bag med diverse gamle skudd fra en bekjent samler. Mest gamle rifleskudd men også noe diverse pistolskudd. Sporlys, rødfis, blåfis, tre prosjektiler, helmantel, hullspiss, blyspiss, belte med 50 skudd i metallholdere, og diverse esker med skudd. OSV. Godkjente samlere kan sende meg en PM ved interesse.
  12. Henger meg på her jeg også som ny bruker og med nytt valpekull! Først et par bilder av mora: Mira Gravid: I sitt rette element: Valpene: De gror for fort! bilde fra i går 6,5 uker gamle! Pøbelgjengen i går:
×
×
  • Create New...