Jump to content

vertical

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

About vertical

  • Birthday 05/21/1984

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

vertical's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hei Bare eit lite spørsmål som fersk tanfoglioeier. Ser Tanfoglio blir solgt som Eaa i USA, og modellene feks gold match ser ut til å heite witness match der. Er det samme våpen? Kan eg bestille deler til witness match extreme som passer på min gold match extreme? Trenger litt tyngre avtrekk..
  2. Kruttet står lagra i sine originalbokser tørt og bra. Men det eg lada med nå sto i kruttmålet på pressa, ikkje sikkert at det var noko feil med det. Men det var rart at eg skulle få så mange feil. Eg bruker ei dillon 550 presse og det er forholdsvis slappe 38sp laeninger er lader, så vanskelig å sjå forskjell på kruttmengde i hylsa. 125gr kule 2,5 gr n310. Eg kontrollveier ca hver 5 skudd. Eg skal prøve ein ny runde og være mykje meir nøye under ladingen. Skal også justere litt hardere krymp for å sjå om dei soter litt mindre.
  3. Hei. Har hatt eit opphold i ladingen ein stund, men satte i gang igjen nå nylig. Lada 100 skudd og reiste på banen. Av dei første 40 skudd var ca 5 av dei merkbart mindre rekyl i. Nr 41 satte seg fast i løpet.... Blir krutt dårlig når det står ei stund Ca 1 år? Vitavuori n310.
  4. Hei. Har ein crome izh35 som eg er ganske så fornøgd med men desverre mangler eg nokre deler. Er det nokon som har tips om hvordan eg kan få tak i utkaster og rekylfjær? Synd å måtte skrote eit godt våpen.
  5. Boltrifle cal 308 eller kraftigere som primærbeskyttelse. Revolver min cal 357 mag som tillegsbeskyttelse. Skal du bruke revolver, hugs å trene mye! Det holder ikkje med noen ganger i året. Klubben vår heiter Svalbard turn pistolgruppa og er open for nye medlemmer. Regner med at det er lufttransport du skal fly for. Sysselmannen som dere da flyr for har sikkert ein mening om hvilke våpen dere skal bruke.
  6. Mr73 ser veldig fin ut, men eg ser at mr38 blir levert med eit bedre skjefte og lenger siktelinje. Fordelen med å kjøpe ein 73 er jo at den også kan brukes til 357 men eg er ikkje sikker på om det er nødvendig.
  7. Valgets kvaler! Eg vurderer om eg skal bygge om min 627 eller selge den og kjøpe Manurhin mr 38/ mr 73 Noen som har innspill??
  8. Fant denne på winge våpen. Er det nokon som har prøvd den?http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=27604739
  9. Flott revolver! Kva heiter det grepet?
×
×
  • Create New...