Jump to content

mbb84

Members
 • Posts

  9
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by mbb84

 1. må evt "slippe" på dyr som er frempå om morgenen vist en evt skal gjøre det, for jeg vet ikke om noen rådyrhegn her iområdet
 2. har en finsk støver tispepå ca 1 1/2år, som er langt i fra rådyr ren, hun er kronisk på å spore opp rådyr å få los på de. har en plan om at hun skal brukes på rev, ble skutt 2 rever for henne før hun fylte året. men hun har fortsatt ikke fått helt "dilla" på rev, så lenge sporene ikke her helt blod ferske. har prøvd å gå med henne i band til reven er på føttene og sluppete henne på observasjoner av rev. men vil helst unngå å strømme henne. noen goe forlsag for å få av henne rådyr innteresen?
 3. da er en finsk støver valp med foreldre som er jakt championer på rev i bilen.. så nå er det bare å vente på en ny sesong med reve jakt..
 4. mbb84

  red bone

  ja, e berre å fyll opp termos`n å mat boks`n å stekk te skogs det vest det ska bli nå av hund`n ja...
 5. mbb84

  red bone

  ja, er en sjanse å ta å hente over en hund ja.. men ska du vinn må du sats å kan fort bli nå arti ut av den hundn din vest det slår te som det ska i allefall:)
 6. mbb84

  red bone

  okey... hadde vell skulla fått noen til over da kanskje hehe
 7. mbb84

  red bone

  leste en artikkel om en som jakte gaupe i norge med red bone hund... å lurer på om det er noen med noe erfaring med disse hundene?
 8. noen som vet av en plass det går ann å jakte skogsfugel i et par dager i nerheten av åre/jerpen området? å evt hvor mang får kjøpt kort?
 9. noen som vet om noen som driver med programering av zodiak team pro radioer i trondheim???
×
×
 • Create New...