Jump to content

Sure Shot

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Sure Shot's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Gikk litt for der ja, 2,5-10x56 er korrekt...
  2. http://www.wingevapen.no/index.php?id=3832 Litt mer enn 1000 over, men bra kjøp. Jeg forhandla litt også da, siden jeg også kjøper rifle, og da blir det ca 9000. Ser også at XXL har en Zeiss 2,5-10x50 med lys.... 8499.- Noen som har erfaring med denne?
  3. Tror dette skal være et bra kjøp. Skal selv gå til anskaffelse av ny rifle og kikkert, og har smattet på denne pakken. Jeg kommer nok til å gå for Zeiss Classic Diavari 3-12x56, denne får jeg for en tusenlapp mer. Men Kahles'en er nok uansett en knallkikkert...
  4. Vet ikke om det går, kan jo høre. Virker som om Winge har bra service på butikken, men vet at andre våpenforhandlere ikke har vært så positiv tidligere til å ta tilbake våpen. Hva syns du om lengden på kolbe på Icon'en da? Er det noe du har merket deg?
  5. Jo, bevares, det er en meget bra omtale, enig i det! Og det er også veldig greit å få noen nye tanker inn i hodet, lett å låse seg litt når man "bestemmer" seg. Men har prøvd å eliminere litt for å gjøre et valg. Har heller ikke den benefiten at jeg bor sentralt og kan "nevle" på de ulike alternativene, så alle inspill tas imot med takk!
  6. Det er vel samme intrykket jeg har fått etter å ha lest litt, Jakt&Fiske gir X-Bolt'en greie skussmål, men ikke helt topp (http://www.jaktogfiske.info/id/1013). De bemerker også at denne har kort kolbe, noe som ikke passer min noe overdimensjonerte kropp. Hvordan er dette på Icon'en, er den også kort (Amerikansk....)? Hva er det forresten, i dine øyne, som gjør Icon'en er såpass bra? Det er ut som jeg lander på nettopp det du sier, jeg ser for meg at jeg handler en Icon, mellomlegget mellom Sako'en og Icon'en går til bra opptikk (Zeiss eller Kahles).
  7. Da sitter jeg her med godkjente papirer og er klar for å kjøpe ny rifle, blir en 30-06 for hjortejakt, muliggens elg etterhvert. Har relativt klart for meg hvilken kikkert jeg skal ha, men er meget usikker på rifla... Har fra før en Tikka T3 stainless, 222, denne har funka bra til såvel rådyr som rype. Tenker at jeg vil prøve noe annet denne gangen, og må naturligvis opp et par kaliber. Har sikla litt på Schou's tilbud på Sako 85 hunter. Tenker da at man da uansett får et bra våpen, både mht. presisjon og kvalitet. Likevel klarer jeg ikke helt å unngå å bli fristet av T/C Icon riflene. Disse ser meget gjennomførte ut, og skal man tro linkene på Winges hjemmesider, kommer disse også godt ut i tester. Vet at Jakt&Fiske tester dette våpnet pr. tid og venter spent på dette resultatet. Ser også et par innlegg her på Kammeret, der det ser ut som Icon-børsene blir godt likt. Er det flere som har meninger om disse våpnene Vil det være fornuftig å legge i et par lapper til og dermed gjøre "et sikkert" Sako-kjøp?
×
×
  • Create New...