Jump to content

tessie

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

tessie's Achievements

Newbie

Newbie (1/17)

  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Jeg ser det er en del som har delte synspunkter,ang Jakt i Litauen, Min kompis og jeg begynte å sjekke opp,og fikk kontakt med Håkedal 21 april 2009. Fikk et veldig bra inntrykk og de skulle ordne opp der nede så ting ble bedre. Hadde mange mobil samtaler og mail frem og tilbake. Vi ble enig om den 20 oktober 2010, men fikk senere en mail om vi ville ta 22 september for da hadde Råbukken fremdeles horn. Det synes vi var topp og takket for at de ga oss slik info. Vi ble enig om den nye dato for jakt,og de skulle bare sjekke med flyselskap for bestilling av reisen. Hørte ingen ting mere,men sendte en mail 8 august: og spurte om alt var under kontroll. 9 august fikk jeg tlf:Han som ringte satte skylden på dagelig leder , sa at vi ikke var meldt på og at han ikke kunne gjøre noe,men skulle sjekke om de kunne ta med oss to.(skulle ringe på slutten av dagen) Har ikke hørt noe mere fra dem. Vi hadde gledet oss ,kjøpt mye nytt utstyr,omgjort ferie,lagt av penger,og tatt hensyn til familien. Er veldig skuffet,men heldigvis er det andre seriøse som er lyst til å ha oss med på tur......
  2. Kkc-skjefte. Jeg prøvde å gå inn på kammeret med et ønske om å få kjøpt en tervonen stokk, men etter dårlig respons ente jeg opp med en kkc. Jeg har nå fått den beddet og montert, men har ikke fått prøveskutt enda.da banen ikke åpner før i mai. Jeg har noe spørsmål og håper noen kan dele de med meg. Kan jeg bruke den til jaktfelt? Tenker da på Jegerklassen ,kaliber er 308 w. Hvordan behandle stokken? Stokken suger inn skjefte olje,skal mye til før den mettes. Er det noen som har adressen tlf eller E-mail til Kkc?
  3. Hei vet ikke om du har fått tak i noen stokk enda,ser ikke lett ut. jeg er også på jakt etter en. sendte en meld til jakt og friluft, men den passet ikke da jeg har 308w jeg har prøvd en i 6,5x55 og den var utrolig bra å skyte med.
×
×
  • Create New...