Jump to content

jaeger

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

jaeger's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Beveren sport .no? Ser de har den på tilbud. Jeg heller mellom den og bla a benelli m2 selv, ser ut som at det haller mot benelli for min del.. Spent på respons fra deg!!
  2. Takk for svar Kjell Olav. Skal ringe forhandler og sjekke ut litt. En annen problemstilling; Benelli kinetisk (inertia) halvauto eller beretta gass halvauto ... i samme prisklasse. HVA ville DU valgt?
  3. Takk for innlegg Varg og dere andre, det var stor hjelp! Ved nærmere ettersyn og justering av skytestilling viser det seg at hagla passer meg 100% perfekt, og alt er bare GLEDEN!!
  4. Etter å ha sjekka litt rundt blir det nok en Benelli, helst med Comfortstokk. Noen som vet hva som skiller Comfort 65 (Synt stokk, 12/76, 3kg, kr 21.020) og M2 65 (12/76, 3sk mag, criochocer, 20.940) bortsett fra det jeg lista opp? Og er det noen andre forhandlere (gjerne på nett) enn våpensport?
  5. Hei. Vekker til liv en gammel tråd her. Jeg står og stanger mellom valg av automathagle. Det står mellom Beretta AL-391 Urika og en Benelli i tilsvarende prisklasse. Det står med andre ord mellom rekyldrevet eller gassdrevet. Forutenom at testen var veldig interessant, ble jeg ikke så mye klokere på hva jeg burde velge av denne tråden. Er det noen inspill? Jeg skyter mest 24g lærdue og 30g Rype / 36g seint på høsten. Jeg har fra før en lettvekts O/U så jeg regner med at dette blir morrohagle også blir O/U'n til jakt, men har kanskje lyst til å bruke automaten på fjellet også, så vekt er et tema! Får jeg noen inspill?
  6. Ok, bra, da er det ut å skyte! Men har jeg forstått det riktig da at HVIS en har lyst, så kan en børsemaker justere den så det ser riktig ut, etter at jeg har skutt den inn? Og til slutt, er det noe vedlikeholdsmessig jeg bør tenke på når det gjelder ny børse? Utenom å få av transportolja og smøre den opp? Hagla kjennes ut til å passe meg bra, eneste prob er at stokken kommer litt for høyt på skuldern. Noen tips? Eller er det bare å pelle seg til en børsemaker med en gang?
  7. Hei! Har akkurat fått en beretta ultralight i hendene, og skulle til å skyte i dag. Men så merker jeg at toppleveren ikke går helt tilbake i stengt stilling. Er dette et "innskytings" sak eller bør jeg ikke bruke den? Har prøvd å illustrere med bilder Låsetappene (sikkert feil uttrykk) er kona, altså ikke rette, så jeg går ut i fra at hulla på løpet de går inn i er litt for trange og at det er derfor den ikke går helt tilbake. Når hagla er sammenslått står toppleveren slik som dette: Det tilsvarer låsetappene 2/3-dels på plass. Ble litt undrende på dette her, regner jo med at du ikke skal være noe prob med ei så dyr ny hagle. Men så er det vel heller ikke noe problem kanskje? Vil den gå seg til eller risikerer jeg å bøye låsetappene når de ikke er helt 100% inne i løpet? MVH J
  8. Interessant, hvorfor det? Jeg er ny i gamet, men har intrykk at at Beretta-haglene er en del av "kremen"? Vanskelige å tilpasse/jobbe med?
×
×
  • Create New...