Jump to content

serok

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

serok's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. jaja hagla er god som gull i dag . sikkert noe som hang litt . olja ho opp i går etter noen skudd. har skutt 6 skudd i dag og alt virker helt fint.
  2. hvilken amo bruker dere til hagle på gås ?
  3. hei detter er en ou hagle kal 12. den nedre tennstiften har sikkert knukket . den er løs og hagla kan brukes bare jeg peker hagla opp så stiften glir inn før jeg smeker den igjen . noen reperatører i moldeområdet. kan godt ordne det selv vist jeg får tak i deler.
  4. hei takker for alle svar . har ikke jaktet på anna en mink og kråke . så det med å gjøre opp dyret / fugelen har jeg ikke gjort før. regner med at det beste kjøttet ligger i brystet på gåsa ? gåsa skal also henge i 40 døgngrader med innvoller og blo . helt urørt vist jeg forstår dere rett . så kan jeg fjerne fjær og ta ut kjøttet . hilsen stein erik
  5. så da er det bare å skyte gåsa og enten henge den opp eller hive den i frysen med blod og innvoller. (komplett gås) må den henge i 30 døgngrader før fryseren ? ligger ann til min første gåsjakt i år no . gleder meg til å prøve noe nytt .
  6. takker for oppskrifta . men hvordan behandler du gåsa fra den er skutt til den kommer til kjøkkenet ?
  7. hei er helt fersk som jeger . trenger tips om hva jeg må gjøre med gåsa etter den er skutt og en god oppskrift til kjøkkensjefen satser på at det blir mange gode gåsemiddager framover.....
×
×
  • Create New...