Jump to content

trewerty

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

trewerty's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Jeg har nå jobbet i over ti år i flybransjen, og har aldri hørt de blir kalt det Uansett, denne saken dreier seg om mega slurv fra passasjeren. Og et erstattningskrav fra flyselskapet er rett og rimlig. Det koster FLESK å ha ett fly i hangar på unscheduled maintenance.
  2. Noen som vet om det selges jaktkort for almenheten til rypejakt i etnefjellene?
  3. Ble en stokkand på meg i formidag Som en fersk jeger er jeg naturligvis meget stolt... denne anda var faktisk mitt første bytte Så ett spørsmål om modning. Kan jeg ha denne anda til middag i kveld, eller må (bør) jeg vente 40 døgngrader? Ved steking i kveld vil det være ca 10 timer siden anda ble felt.
  4. Jeg får ikke lastet ned filen med lokkelydene fra linken i første post ( http://folk.ntnu.no/karsted/Hosting/Jakt.rar ) Noen som har en annen link, eller event. mulighet for å sende på mail, vist fila ikke er for stor? (trewerty@gmail.com)
  5. Prøvde sellier & bellot 124gr i går på banen, og det funket fint som bare det Hadde også langt mindre problemer med 115gr winchester i går, så ting begynner vell å gå seg til Må bare få gjort en avtreksjobb nå...
  6. Takk for alle innspill Får bare fortsette å bruke den, så den går seg nok til. Har dere noen tips om hvorvidt noen ammo fabrikater er mer egnet en andre? (jeg lader ikke selv.... enda ) Og til berman; takker for invitasjonen !! Men bor i Rogaland..
  7. Takk for tips og brukererfaringer! Det skader jo ikke å prøve 124grs kuler, skal se om jeg ikke får kjøpt det. En annen ting jeg har lurt litt på, er å la pistolen ligge med sleiden helt bak når jeg ikke bruker den, for da ville vell fjæra mjuknet litt opp over tid? Bare en tanke, så arrester meg gjerne! (er som sagt litt fersk, og har mye å lære..)
  8. Hei ! For ca. en måned siden kjøpte jeg en Para ord. P18 9 (9mm) fra XXL, og det har gitt meg, som en fersk pistolskytter litt hodepine. Når jeg fyrer av ett skudd, har den av og til problemer med å mate opp neste patron i løpet. Jeg må manuelt gi sleiden ett lite dytt for å få skuddet i løpet. Det er jo temmelig irriterende, spesielt siden pistolen er helt ny. De i klubben min har rådet meg til å demontere pistolen, tørke av fabrikk fettet, og smøre den på ny med våpenolje. Det har jeg gjort, men til ingen nytte så langt. Videre har jeg blitt fortalt at rekylfjæra kan være for stram, slik at sleiden ikke går heeeelt bak, og dermed ikke har nok kraft til å føre neste skudd inn i løpet. Etter litt studering og prøving så kan det virke sansynligt. Så da er jo spørsmålet: Hva gjør jeg da? Skifte til en svakere rekylfjær? (finnes det til denne pistol, eller må det lages av børsemaker?) eller kan jeg på annen måte ”modifisere” eksisterende fjær for å gjøre den mindre stram? Har ammoen noe å si? Jeg har prøvd Winchester og CCI. Begge 115gr FMJ, med samme resultat. Håper noen gode tips! Har lite lyst å sende den inn til forhandler…
×
×
  • Create New...