Jump to content

helgekriger

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

About helgekriger

  • Birthday 01/14/1985

helgekriger's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Jeg hadde hagle før, har også rifle fra HV. Når det gjelder hagla, så skrev jeg lerdueskyting. Hvorfor skal denne dama legge seg opp i hvilken bane jeg skal skyte på osv?
  2. Var det jeg trodde, det gikk greit med bare jegeravgiftskortet sist jeg søkte. Står dette skriftlig noen sted? Jeg tar turen ned på politikammeret i morgen, hadde vært fint om jeg har kilder å vise til.
  3. Jeg leverte for to uker siden inn søknad på 9mm pistol og hagle. Som vedlegg la jeg ved følgende: - Startkortet fra pistolklubben - Jegeravgiftskortet - Kvitering på FG-godkjent våpenskap Jeg har nå fått tilbake søkaden pga manglende dokumentasjon. Ifølge politiet mangler jeg: - Bekreftelse på medlemskap i skytterlag, se vedlagt skjema (også fikk jeg et skjema som må fylles ut av både meg og pistolklubben) + bevis sikkerhetskurs - Bekreftelse fra jeger og fiskeforening (medlemskort) med egen bane. Vennligs oppgi navn på skytebanen. - Annet: Hvor skal du skyte lerdue? I hvilken klubb. Altså... ifølge pistolklubben min skal det holde med startkort. Hvem har rett her? Og når det gjelder haglen, jeg har hatt hagle før og da holdt det med jegeravgiftskortet. Hvorfor skal de vite hvilken bane jeg skal skyte lerdue på, og hva mener de med "bekreftelse fra jeger og fiskeforening (medlemskort) med egen bane". Jeg er foreløpig ikke medlem i noen klubb, tenkte jeg skulle skyte lerdue på tomta til en kompis. Er ikke det lov lenger?
  4. Allright, kanskje det bare er nettsiden som ikke er oppdatert. Stikker innom butikken i Oslo i morgen, tror jeg.
  5. Mener å huske at XXL hadde 34 inne til en grei pris før, men nå selger de kun 17, ser det ut som. Noen som vet om andre butikker i Oslo-området som selger Glock 34?
  6. Regner med å jakte etterhvert, men ikke neste år. Grunnen til at jeg søker om hagle nå, er fordi jeg skal sende inn søknad om pistol straks, så da tar jeg alt på en gang, og sparer noen kroner på den måten.
  7. Hvordan får jeg tak i jegeravgiftskortet da? Er det den jeg kan bestille på http://www.brreg.no/registrene/jeger/? Si at jeg ikke ønsker å jakte neste år, kan jeg bestille avgiftskortet, men la være å betale?
  8. Jeg sitter og fyller ut "Søknad om tilatelse til å erverve og inneha skytevåpen og våpendeler" og lurer på følgende: det står at jeg må legge ved dokumentasjon og jegernummer om jeg er innført i jegerregisteret, noe jeg er. Jeg har jegernummeret mitt, men hva slags dokumentasjon skal jeg legge ved?
  9. Takk, men hvem er Alm? En bruker på forumet?
  10. Hva slags konsekvenser kan du få om du ikke bolter fast skapet, og skapet blir stjålet?
×
×
  • Create New...