Jump to content

Andre_Eilertsen

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Andre_Eilertsen's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hei Hjortefot. Den offisielle listen kan ses på www.blogglisten.no. Det ligger link til topplisten inne på siden. Helt enig med deg Askeladden, her var det for dårlig research. Vi burde selvfølgelig å ha sjekket opp etter poster om dette på forumet. Posten ble nok laget litt for fort, men det kan skje enkelt ganger når man er entusiastisk vedrørende et tema. Er vel derfor det blir en del dobbelposter på større forum.
  2. Hei Askeladd. Min kommentar angående at vi har lagt igjen kroner i kammerkassa, så var det ikke snakk om fritakelser for noe som helst. Heller med tanke på lovgivninger på kammeret med "snikannonsering". Derfor ville jeg bare få frem at det ikke er snakk om "snikannonsering". Nå var hele meningen med dette innlegget å få saklige kommentarer om den reele saken, ikke starte noen diskusjon rundt andre ting. Ettersom jeg vet at det ligger mye ekspertise i både NOJS og kammermedlemmene, så hadde jeg håpet å få deres synspunkt rundt saken, og ikke noen markedsføring. Så for å holde tråden under en viss standard, så håper jeg vi kan fortsette med å diskutere saken. Hvis noen faktisk har glemt dette, så ønsker vi å få frem meninger angående "handling i nødverge ved direkte angrep på hunden". Her er det dessverre slik at norsk lov nekter oss retten å beskytte hunden ved angrep. Hadde bare sauen hatt jaktinnstinkt..
  3. Det er ingen nødvendighet å gå over til 12/76. Har du en hagle i kaliber 12/70 så holder dette i massevis. Går en del på predatorjakt, da spesielt kråke. Ettersom vismunt er en dyr ammunisjon og jeg skyter mellom 150 og 200 kråker per år, så går det i stål for min del. Har møtt på en del rev under denne jakta og per dags dato er det ingen som har overlevd et stålskudd. Da ser jeg ingen grunn til at man skal bytte ut hagla å gå for Remington Wingmaster og annen kraftig ammo. Så at flere vil anbefale revejakt med rifle, og dette er noe jeg trygt kan anbefale. Utrolig morsom jakt!
  4. Som sagt, innlegget ble endret minutter etter at denne posten ble lagt ut. Relevansen med å ha kommentarer på deler som var borte fra innlegget var derfor ikke tilstedet. Skjønner at dette ble misforstått på denne måten, men håper alikevell at vi sammens med NJFF kan få til en debatt rundt dette temaet. Dette er et tema man bør stå på sin sak og kreve sin rett!
  5. Grunnen for denne posten er nok at vi ble pålagt restriksjoner grunnet sterke bilder. Derfor ble blogginnlegget endret og flere kommentarer som kommenterte dette måtte fjernes. PS! Når vi snakker om reklame. Nå har også Utmarka.net (som driver jaktblogg.no) lagt igjen en del kroner i kassa til Kammeret.no
  6. Hvordan er det med leie av hytter? Hadde vært moro å tatt turen oppover allerede fredag! Nå bor jeg i Tromsø, så da blir ting litt lettere
  7. Takk for fine svar! Beklager at jeg glemte kaliber! .223 er kaliberet. Blir mest å jakte på gås, rev, og hare med denne.
  8. Klarte ikke finne noen innlegg om Hålogalandsalmenningen. Ønsker å høre hva folket mener om denne. Fra en tidligere spørreundersøkelse viste det seg at 93% er mot hålogalandsalmenningen, mens 3% er for, og de resterende 4% er usikker på sin mening i saken. For de som ikke er kjent med denne, så er det kort sagt et ønske om å legge ned Statsskog og overføre eiendommene i Troms og Nordland til Hålogalandsalmenningen. Det er samerettsutvalget som har levert denne innstillingen. I fylkestinget i Nordland ble dette forslaget stemt ned, mens i Troms ble det stemt for. Det vil si at dette forslaget blir å ende opp på stortinget. Dette vil få store konsekvenser for jegere og sin utdøvelse av jakt i Troms og Nordland. Selv er jeg en aktiv jeger som i mange år har dratt på jakt i Finnmark. Etter Finnmarkseiendommen kom ble mitt favorittområde stengt. Dette var grunnet beiteområde for reinen. Året etter dro jeg på fisketur til et par hemmelige vann, men ble møtt av skogsvoktere som sendte meg ned til bilen etter en dags marsj. Dette kommer til å skje i Nordland og Troms hvis samerettsutvalget får valget sitt. For mer informasjon om Hålogalandsalmenningen, se http://www.utmarka.net
  9. Min nye Tikka T3 Lite SS er rett rundt hjørnet og jeg gleder meg til å starte med innskytningen. Noen tips til ammo og distanse jeg skal skyte den inn på?
×
×
  • Create New...