Jump to content

TSX

Members
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by TSX

  1. Mange steder man kan dra å skyte praktisk selv om man bor på romerike, man har da bil
  2. Så fordi han vil ha lyddemper på cz'n sin og lykt på pumpa så er du skeptisk? Det er han nok helt og holdent alene om.. Godt vi har noe å bekymre oss over..
  3. TSX

    Hull på tennhette

    Det var egentlig ingen dum ide, men den ser ganske så rund å fin ut... Det skal jo ikke slåes hull på tennhetta, men er det noe risiko/negativt ved det?
  4. TSX

    Hull på tennhette

    Beretta 92FS med Magtech 9mm Luger 7,45g (115gr.)
  5. TSX

    Hull på tennhette

    Merket under trening idag at pistolen slår fryktelig hardt på tennhetta, flere ganger lagde den hull Er dette noe å bekymre seg for, eventuelt hvorfor gjør den det?
  6. TSX

    Gjenger på 92fs

    Skal til anskaffelse av lyddemper til min Beretta 92fs, men aner ikke dimensjonen på gjengene i løpet.. Kan det være M14?
  7. TSX

    Desert Eagle

    Har selv en i .440 Cor-Bon. Et tungt, stort og upresist våpen. Men selge? Skjer aldri! Men som nevnt tidligere i tråden, kan være greit å prøve en før du går til anskaffelse. Om du velger å skaffe deg en, så mener jeg å hørt at Magne Landrø importerte til en kunde for en stund tilbake.
  8. TSX

    440-corbon

    Noen som vet hvor man kan få kjøpt denne type ammunisjon? Regner med at det er en sjelden og relativt dyr ammunisjon, men trenger dog et sted dette kan skaffes da jeg ikke lader selv.
  9. Men hva kan trådstarter gjøre for å finne ut av dette? Kjedelig for han å kjøpt seg 9mm til production også er den plutselig fjernet fra lista.. må vel være noe han kan gjøre?
  10. Aha, nå ble jeg litt klokere Takker for svar!
  11. Lista for Production vet jeg om. Så det er altså ingen retningslinjer for våpenet i standard unntatt at den skal passe i "boksen" altså..
  12. Hvilke betingelser er det for pistol i standard? Eller kan alle pistoler godkjent i production uten videre også benyttes i standard?
  13. Står mellom USP Standard og USP Tactical nå. Pris og leveringstid vil være avgjørende element nå tenker jeg
  14. nei du har rett, sjekka nå. det gjaldt utsmidd mag brønn. Så gjør klar for noob spørsmål: Hva vil utsmidd mag brønn si?
  15. Angående god mag kapasitet så kunne man få 18 sk mag til USP, slik jeg forsto iallefall?
  16. Enig med deg, kjedelig om alle skulle flyge rundt med det samme. Variasjon skader ikke blant skyttere! Nei får nok reise rundt å prøveholde hver enkelt til jeg kjenner hvem som passer meg best, men var greit å høre litt folks meninger/erfaringer
  17. Har prøveholdt Glock 17 og likte den godt, burde kanskje prøve USP først også ja.. Ser Walther P99 er godkjent til bruk i production noe som er en rimelig pistol, men blir vel kanskje "uglesett" om man møter med en slik
  18. Raske svar her ja, tydelig folk vet hva de snakker om Nå har jeg lista og kan handle meg pistol til production division. Har tenkt litt på H&K USP, hva mener dere om den?
  19. Hei, første post på forumet og er rimelig fersk, men ta meg godt imot=) Har hørt det er en liste over "godkjente" pistoler til de forskjellige klassene innen praktisk. Skulle gjerne sett denne lista FØR jeg kjøpte meg noe som helst. Fikk høre den lå på sidene til NFPS men fant den ikke... Noen som kan hjelpe?
×
×
  • Create New...