Jump to content

S&W Tactical

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

About S&W Tactical

  • Birthday 04/14/1986

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

S&W Tactical's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Er ingen behov for å diskriminere her,men skjønner hvor du vil hen... laser er tull ja på en hagle,men det skulle ha hvert ett spørsmål tegn der,lurte faktisk på om det fantes,men noen hang seg opp i å være litt nedlatene... skyter ikke ulvdalen nei.
  2. det er det som er saken liksom,jeg har hatt mange timer foran dataen og i tlf med div levrandører og en del sier at det ikke finnes osv eller at det er vanskelig å få taki,så har blitt litt forvirret og da prøvde jeg her sånn for å se om jeg blei noe klokere men det er noen folk som er negative..Men virker som folk mener at jeg skal gjøre noe ulovelig eller noe sånt,men det er jeg så absolutt ikke ute etter,vil bare ha noe som ikke alle andre har,er ikke snakk om det er brukervennelig eller om det er behov for å ha det,men skille seg seg ut bare rett og slett... Kan jo også være det at jeg har hvert litt for dårlig fomulert,men er ikke prat om å være bajas med pistoler,hagler osv,er jo en seriøs sport/hobby som vi alle her inne driver med,hører alltid med levrandører om utstyr til mine våpen før jeg poster noe på kammeret,er ikke alltid våpenbutikkene kan hjelpe meg,og da er det alltids noen som vet noe som ikke en annen gjør osv.
  3. Nei gud,ulovelig jakt? sånne ting driver jeg ikke med,alt skal være lovlig og med papirer,detta er tross alt veldig seriøse ting å holde på med og det er ikke hvert å gjøre seg til en forbryter ved at man vil ha litt morro eller hva det nå enn måtte være...
  4. tror du en våpensmed gjør noe sånt som å lage gjenger på ett løp uten gjenger fra før?
  5. Det er vanskelig å få dem tilpasset pistolen mener du?
  6. finnes det lyddemper til cz pistolene?
  7. Er på jakt etter div utstyr til en hagle, en remington 870 som er sort og er på jakt etter litt av hvert men i øyeblikket er det snakk om lykt med innebygd laser i. er det noen som har det til salgs eller vet om en side som har masse fine ting til denne hagla? Men utstyret som jeg setter på kommer aldri til å bli brukt til jakt.
  8. Hallo alle sammen.. Jeg driver å sliter litt om dagen med pistol til praktisk skyting,og jeg har funnet en jeg liker... cz 75b stainless,er dette er bra kjøp/greit kjøp eller helt bortkastet,har prøvd en shadow og syntes den var helt grei,men alt handler sikkert om en vane sak:)hehe men jeg tar gjerne imot råd og tips til pistoler i praktisk skyting i production klassen..
  9. Jeg har ett nytt spørsmål jeg om pistol i production igjen....hehe Men kan jeg bruke en s&w 910 s i production? for det står jo ikke s på lista,men det står bare for stainless så da må den være lovelig?
  10. Hei hei alle som svarer eller er innom.. jeg driver å tenker på å kjøpe meg en 357 revolver og har litt god smak for s&w revolvere:) men det er bare å komme med forslag og anbefalinger,jeg tar dem gjerne imot;)
  11. Jeg er på utkikk etter ett pistolbelte til en S&W 910,er det noen spesielle belter det er å anbefale til denne pistolen? jeg tar gjerne imot bilder osv:) Er for det meste ute etter en type som ghost hylster til belte som det er bare å klikke pistolen i...
  12. Jeg var en tur innom production list og skjekket om den 9mm jeg har kjøpt stod der ennå,men da fikk jeg ett lite problem,den stod ikke der lenger,og detta derier seg om en s&w 5903tsw. Det eneste som stod der i den serien jeg har kjøpt var 5904,er dette det samme som 5903? for jeg finner ikke 5904 den hos noen selgere..
  13. hva anbefales av rifle? og da tenker jeg i den sammenheng av noe som er i likhet med m16,har sett litt på bushmaster og har litt lyst på en sånn en... er det ett godt kjøp?
  14. Er det noen som har hørt om s&w tactical? modell nr på den er 5903tsw.. og hva egner den seg til? har tenkt til å bruke den til praktisk skyting,er det noen som har denne pistolen?
×
×
  • Create New...