Jump to content

black powder

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by black powder

  1. Kan siste ver 11,15? Mulig dette kaliberet kom etter PF perioden?
  2. Takk for svar å erfaringar! Nå har eg vartfall ein plass å begynna!
  3. Takk for den linken KydeX! Har oversett den når eg har prøft å søkt!
  4. Er ikkje 100% sikker, men meinar twisten er1:12. Kulevekt er 150 grain. Siden eg ladar sjøl vill eg ikkje bruke møkje penger på div. ferdigammo. Er berre ute etter ka folket har fonne ut går bra sjå dei så eg har ein plass å begynna! PS Er heilt i startfasen på heimelading kun lada til 6,5#55 før!
  5. Hei! Har ei sauer 202 med walther løp i 308w. Har kun prøft norma jaktmatch å denne samlar i gjennomsnitt kun 51mm i 3 skudsseriar. Børsemakar har sett over å alt er ok. Så til spørsmålet: Skal lade sjøl å lurer på om nåken har fonne "gromm"ladningen til 308w i kort løp? Hadde vore greit å hatt ett utgangspongt! PS Skal brukast til hjortejakt så hadde vore greit me ladningar til jakt å trening. mvh Tor Ingve
  6. Takker for svar graahund! Men etter att frustrasjonen etter tabben har lagt seg blir nok koppen destruert å ny laga. Blir ligsom ikkje det samma med ein kopp som er lappa! Får ta me saga på neste tur i skogen å finna ett nytt evne.
  7. Hei! Har lagt meg ein trekopp av bjørkeknute,men klarte å pusse så tunt ein plass att veske siger gjennom Nåken som har tips til ka eg kan forsegle koppen innvendig me?
  8. Hei! Nåken som vett om det kun e outback stokken som kommer i kunstfiber til links sauer 202?
  9. black powder

    MAK-KILIC

    Hei! Nåken som har erfaring/meiningar om mak-kilic svingmontasje? Skal eventuelt brukast på ein sauer 202 links m kkc stokk.
  10. Mine dypeste medfølelse til alle innvolverte. Kondolerer.
  11. Til å fjarne slagg i smelteovnar?
×
×
  • Create New...