Jump to content

Hammerpants

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Hammerpants's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Jeg hadde et problem med at hammern droppet etter at jeg trakk tilbake sluttstykket og slapp det. Alle delene var byttet ut med Volquartsen action kit +. Etter etpar mailer frem og tilbake med Volquartsen, så fant de ut at disconnectoren (den lille delen ved den L-formede sear'en) var feildimensjonert i forhold til Ruger utgaven jeg hadde. På grunn av få avvik mellom bolt-hullene i avtrekkergruppen gjennom årene, passer ikke disconnectoren til alle versjoner. Volquartsen sendte meg en ny del, og den fungerte perfekt.
  2. Det har blitt mye bedre, noe som sikkert kommer til å gi utslag på banen. Jeg har dessverre ikke noe måleverktøy for å sjekke eksakt hva triggerpull'et ligger på nå, men det er en klar forbedring. 2.5 lbs er rundt 1.1kg, så det er ikke så langt unna det du hadde tenkt deg. Hvis jeg var deg ville jeg også sjekket ut det nye Timney 10/22 avtrekket, så slipper du issuet med feildimensjonerte deler.
  3. Jeg kjøpte nettopp en Harris HBRM-S 6"-9" med leg notches (så du kan få justert den i lik høyde på flatt underlag) og swivel base (vugge) fra www.bauerarms.com. Har ikke fått testet den ute ennå, men den sitter fint på rugern min Virker som solide saker.
  4. Fant ut av det til slutt. Det var visst disconnectoren som var litt feil dimensjonert i forhold til de fleste andre 10/22'er. Pga mange forskjellige varianter av 10/22 gjennom tidene, er det litt avvik mellom avstanden mellom bolthullene i avtrekkergruppen. Etter etpar kjappe mailer til Volquartsen, sendte de meg en ny disconnector gratis og avtrekket mitt har blitt perfekt.
  5. Byttet ut alt av avtrekkergruppen. http://www.hawktecharms.com/exploded%20views/trigger.htm Hvis du ser på B-23, så byttet jeg denne tilbake til orginal delen, og da ga det seg. Men avtrekket er ikke like crisp som før, og det kjennes som om det litt mer kryp i det.
  6. Etter å ha installert et nytt Volquartsen kit til avtrekkern, har jeg har fått en ganske alvorlig bivirkning av dette. Hvis jeg trekker sluttstykket tilbake og slipper, dropper hammer'n samtidig i 50% av tilfellene. Hvordan kan jeg fikse dette? Pleier det også å være mulig å sikre våpenet i uladd tilstand? Nå kan jeg bare aktivisere sikringen om våpenet er ladet.
  7. For en måneds tid siden lå en Silver Pigeon på rundt 15.000 kr. Prisen har nå økt til nærmere 19.000.- på kort tid. Jeg nekter å godta et så høyt prishopp for samme våpen, så er det noen av dere som vet om lover og regelverk rundt importering av hagler fra utlandet? Dollaren begynner å droppe ganske greit nå, så hadde det vært en idé?
  8. Er det noe forskjell mellom en standard silver pigeon og en white onyx når det kommer til kvalitet, vekt, balanse og utførelse av hagla? Hvis det ikke er noe vesentlig forskjell, kan jeg godt sløyfe gravyren for å spare noen lapper.
  9. Jeg har nylig bestilt meg et Shilen løp til en 10/22. Er det noen som vet om det vil gå utover treffsikkerheten om jeg får den gjenget om til lyddemper feste? En kar på XXL i Oslo mente at button-riflede matchløp bør holdes langt unna alt som heter lyddempere, såfremt de ikke kommer gjenget fra produsent.
  10. Grunnen til at jeg ønsker å bytte den er at jeg har opplevd mye trøbbel med utkasting av hylser på andre 10/22'er. Dette kan selvsagt være på grunn av en mengde andre årsaker som du nevnte i posten din, men for å være på den sikre siden tar jeg en total overhaling av alt. Jeg fikk det til tilslutt, med god hjelp av et tynt borr som holdt stempelet inne mens jeg fikk lirket ut ekstraktoren. Takk for hjelpen
  11. Det er ikke noe problem. Såfremt enkeltdeler ikke har en verdi på over $100, er det helt greit. Bestilte nettopp avtrekker-sett, ladearm, boltbuffer og ekstraktor fra www.volquartsen.com. Shipping kom på $40, og toll kommer i tillegg.
  12. Ok, er det den andre bolten som sitter midt på sluttstykket som skal presses ut? Jeg har prøvd å finne noen videoer på youtube som viser hvordan dette gjøres, uten hell. Spiller det noen rolle hvilken vei den dyttes ut?
  13. Jeg er nå på vei til å hore opp 10/22'en så mye som det lar seg gjøre. Nytt Shilen løp er bestilt, volquartsen action kit + er installert, ny houge stokk er på plass og nå mangler bare utkastern. Har noen her demontert selve bolten før? For å få ut pinnen som låser sakene sammen, leste jeg et sted at det er viktig å passe på hvilken vei man dytter den ut. Skal den dyttes ut fra denne siden? I tillegg kan dere se at selve bolten har en ganske røff overflate. Er det noen her som har erfaring med å slipe bort ugjevnheter? Vil anta det vil gjøre den enda bedre enn før, men jeg er redd for å ta av for mye gods til at det går utover treffsikkerheten. Noen tips?
  14. Etter hva jeg har erfart fra andre som har brukt Aguila SSS kulen, så bør man ha et løp med 1:9" vridning for at kula ikke vrir seg under skyting. Det finnes en rekke løp til feks 10/22 som er beregnet for denne kulen.
  15. Jeg bestilte det direkte fra Volquartsen. Bare send dem en mail først, så går det greit. Frakten kom på $40, men da bestilte jeg to sett pluss en ny rett bolt ladearm, samt noen magasiner. Selve settet er ikke vanskelig å installere, da det ligger en video ute på youtube som viser step by step hva du skal gjøre. Det eneste du må merke deg er at fjæren de viser i videoen er annerledes enn når du først får den (den blir bøyd til etter installasjon).
×
×
  • Create New...