Jump to content

trovar

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by trovar

  1. Blir det ikke søkt om ekstradyr på den totale kvoten for Nordland? Vel, merittliste og merittliste? problemet er ikke tallet 8, på 4-5 uker, det er mere kvoten som sier at vi ikke får skyte mer:-( I år var kvoten bare 4 stk her nede... vanskelig å komme opp i 8 da
  2. Gaupejakta i sørfylket har vært freda en stund. Har det ikke blitt jakt her i sørfylket sørtroms/nordre nordland å år har vi fått en eksplosjon av gaupe i dette området. Etter de meldinger som vi får å har registrert selv går det enda mange gauper i dette området. Da sier jeg ikke noen få, men mange. Bøndene går en litt lysere tid i møte i år. Vi har (noen få igjen) rådyr, men mange lokale stammer er blitt helt uradert her også.
  3. Det har vært en god jaktsesong for dette effektive jaktlaget fra ETS (Evenes,Tjeldsund, Skånland). Tror vi er det laget som har skutt flest gauper på kortest tid siden jakta startet 8 stykker pluss en jerv[img][/img] på 5 uker. Gaupelandslaget har felt alle gaupene med rifle og alle innen en radius på 17 km. søk på gaupe i www.fremover.no og www.ht.no nrk/nordnytt.no Er det noen jaktlag som kan vise til en sånn merrittliste? Bilder kommer du finner bilder på min facebook side også.
×
×
  • Create New...