Jump to content

Smygjegeren

Members
 • Content Count

  49
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Er på utkikk etter kipplauf, helst i 7*65 R. Det meste er aktuelt, Pent brukt Merkel k1,K2,K3 og K4. Blaser k95 evt.K77. Krieghoff Hubertus, Evt noko frå Ferlach
 2. Nokon som har utvikla ladedata til 7mn-08 AI? Har testa ein del ladninger med N540/N550 krutt til 140/150 grs kuler, med hadde vore kjekt å hatt noko å samanlikna med.
 3. De går som regel greit å skyte storbukk i dei fleste villreinområda våre heilt fram til den 20 september. Sjelden å sjå noko stor brunsaktivitet før den 20 så de går nok heilt fint!
 4. Har vore so heldig og fått kort på fritt dyr med ringebu fjellstyre. Har sett av 11-18 september til jakt etter bukken, kva område bør ein sjekke ut/konsentrere seg om?
 5. Har våre heldige og fått kort på fritt dyr i Skjåk Sør aust. Tanken min er å gå inn lundadalen og opp i hesthøe den 18 aug og avsøke områda vidare mot lendbreen den 19. Vil prøve å lokalisere bukkeflokkane før jakta begynner so kan eg være klar om morgonen den 20. Vil gjerne ha tips frå folk som har jakta der før om dette er ein fornuftig plan? Har og våre inne på tanken å jakte i område trulsbu/lundadalsbandet går då inn frå Luster via middalen. Alt av tips blir gledelig mottatt!!
 6. Snakte med kontordama på Almenningen i dag, betalte 12000 og det er verdt kvar ei krone:) Dei skal dele ut korta til utenbygds i løpet av veka:)
 7. Fritt dyr Skjåk sør aust:) blir tungt men bra
 8. Reiser til folldal i morgo, har simle/ungdyr og kalve kort i knutshø. Noken som har heite tips om dyr/kva område ein bør undersøke? Er meldt sør/søraust vind.
 9. Då var reinsjakta i boks storbukk i skjåk i år igjen
 10. Hei Reiser til sollia/ringebu natt til torsdag har fritt u/50 har noken nokre gode tips om ka område eg bør sjekke ut, har vore sør søraust i lengre ti men snur på nord nordvest på torsdag og fredag Vil helst jakte på nordsida av friisvegen simler er jo freda på sørsida, men går vel gjerne fint å skyte småbukk sjøl so seint i jakta. Takk på førehand
 11. Ta deg ein tur i grøndalen eller på kjølen so finn du nok dyr tenkje eg:-)
 12. Nr 5 på reserve på sollia so no må minimum 5 av dei 23 som har fått kort takke nei, e vel ein muligheit får de får ein håpe:-D
 13. Storbukk i skjåk 3 åre på rad
 14. Takk so mykje, ja fin plass såvårhaugen god oversikt og samtidig langt nok vekk frå aursjøen so ein unngår ein heil del me folk. Tok ein kjapp bedømming av geviret i dag mulig at det bikka 900 poeng. kjempefornøgd
 15. Grov storbukk skoten ved såvårhaugen i skjåk den 25 august
×
×
 • Create New...