Jump to content

McKay

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

McKay's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. McKay

    Hvilken Dye !

    Jeg bruker denne: http://nwtrappers.com/catalog/proddetail.asp?prod=NWTD
  2. McKay

    Feller

    Som nevnt over anbefaler jeg nwtrappers (http://nwtrappers.com/) Kjempegod service og bra utvalg. Sist jeg bestilte hos fangstutstyr i Drammen ble det bare rot! Har tilgode å prøve butikken til Jon S (langvind). Litt lite utvalg i nettbutikken, men har hørt at de som har handlet hos han er kjempefornøyd.
  3. Jeg har samme erfaring. Bestilt vare som aldri følges opp. Ikke svar på telefon eller e-post. Latterlig kundeservice.
  4. Er det noen som veit om butikker i Oslo som har tilbehør til icom jaktradioer?
  5. Er det noen som vet hvem som produserer Haugenfella? Eventuelt noen som har arbeidstegninger til den.
  6. Er det noen som vet om forhandlere som har Haugenfeller inne? Evt noen som selger brukt. Fikk forresten en liten hunnmår i helga. Syningfelle ladet med rypehode, honning og fiken. Anisolje som luktestoff og et par rypevinger i ei gran rett i nærheten.
  7. Jeg har både Fjellpulken (Snerten) og Paris pulken. Etter hvert har Paris blitt den klare favoritten. Jeg har gjort noe små modifikasjoner med strikk og tau for å feste lasten. Som trekk bruker jeg en tynn fjellduk fra Helsport som all bagasjen pakkes inn i. Draget består av tau og funker utmerket. Pulken har blitt brukt i skog, på fjellet og på vidda. Slitesterk, lett og veldig god gli. Anbefales på det sterkeste fra meg.
  8. Noen som vet om Tv Boden på Svinesund selger jaktoptikk?
  9. Er det noen som har noen forslag til montasje til Star taiga med aimpoint 9000l
  10. Fikk en leveranse fra NW trappers med litt forskjellige luktstoffer i dag. Klarte å forurense hele underetasjen på jobb med en helt j..... stank. Skal prøve det på fellene i morgen. Blir spennende med noe annet en anisolje.
  11. Jeg pleier å blande luktstoff med lanolin for å få det til å sitte litt lenger. Litt vrient å få tak i lanolin så jeg lurer på om noen her blander luktstoffet sitt med noe tilsvarende "nøytralt" som er litt lettere å få tak i.
×
×
  • Create New...