Jump to content

Target

Members
 • Posts

  614
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Target

 1. Tvil i vei. Har intern info. Fasit kommer jo om ikke så lenge.
 2. Endelig - og dermed blir det 8 våpen per mann uten for mange spørsmål.
 3. Endelig en seier for villreinen: https://www.nrk.no/innlandet/har-kjempa-i-50-ar-mot-dnt-hytta-grahogdbu-som-star-i-vegen-for-villrein.-hytta-skal-til-maihaugen-1.15403178 Da er det bare å gjøre det samme med Rondvassbu og Snøheim!
 4. Hytteutbygging i randsonen er negativt for villreinen OG hotellbygging midt i leveområdene er negativt for villreinen. Altså begge deler. Hva som er verst er ikke poenget. Poenget er at villreinen trolig er borte om 50 år så lenge vi teppebomber fjellet med hytter og hoteller. Det blir opplagt vesentlig mindre ferdsel i de sentrale fjellområdene hvis man ikke kan ta utgangspunkt eksempelvis Rondvassbu eller Snøheim. DNT gir fullstendig blaffen i villreinen.
 5. Tror nok at villreinen blir fornøyd hvis noen stenger ned Rondvassbu (og Snøheim) for godt. Frykter at villrein i Rondane er i fare på grunn av hytteutbygging – NRK Innlandet – Lokale nyheter, TV og radio Synes det er utrolig at antatte jegere på dette forumet forsvarer en organisasjon som systematisk bygger midt i villreinens leveområder. Enda mer pussig er at det aksepteres at det er DNT Oslo som står bak disse hotellene i fjellet. Snakk om å sage av greinen man sitter på.
 6. Gode nyheter for villreinen: https://www.nrk.no/innlandet/dnt-stenger-en-rekke-hytter-i-paska-pa-grunn-av-korona---blant-annet-i-jotunheimen-og-rondane-1.15382758
 7. Etterlengtet men pricy: https://www.bmwear.no/butikk/vapentilbehor/montasjer/sako-montasjer
 8. https://www.nrk.no/innlandet/smitteutbrudd-av-korona-pa-fondsbu-i-jotunheimen_-50-gjester-i-karantene-1.15390944 Gode nyheter.
 9. Target

  Merkel K3 og K5

  Er det slik at K5 avløser K3? Hvis så - hva er forskjellen på de to modellene?
 10. Godt gjort med 5 mill. medlemmer. Så ikke den komme.
 11. Target

  DNT sliter

  DNT er på han igjen: https://www.nrk.no/ytring/a-vanhellige-et-hellig-fjell-1.15328857
 12. Target

  DNT sliter

  Jeg blir beskyldt for grove personangrep. Det er fake news! Jeg er, som de fleste skjønner, sterkt kristisk til DNT som organisasjon hovedsakelig pga. DNTs dobbelmoral særlig knyttet til forstyrrelser ovenfor villreinen. Den eneste jeg har kritisert offentlig er Bård Vegard Solhjell i sin rolle som miljøvernminister, da han stikk i strid med alle faglige vurderinger og anbefaliinger, endret nasjonalparkforskriften for Sunndalsfjella nasjonalpark slik at DNT kunne utvide Snøheim turisthotell og dermed legge til rette for massiv forstyrrelse av villreinen gjennom økt ferdsel i et av de aller viktigste villreinområdene i Norge. Jegermeistern - nå må du dokumentere hvilke personer jeg skal ha kommet med grove personangrep ovenfor.
 13. Target

  DNT sliter

  Aldri så galt at det ikke er godt for noe: Nordmenn går tur som aldri før – men DNT mista fleire tusen medlemmar – NRK Vestland
 14. Target

  Sk

  Har registrert at Hagen er tiltalt for å ha en ladd hagle på soverommet.
 15. Noen som vet om dette eksisterer? Regner med at det finnes noen Sakobrukere med Zeiss V8 på toppen.
 16. Finner kun originale Zeiss flip cover til objektivsiden, men ikke til øyeokularet. Må man virkelig bruke det Butler Creek rælet?
 17. Flott med fjerning av bomber og granater, men tilbakeføringen er ikke i mål før DNTs Snøheim er jevnet med jorda. Den gjennomkorupte Bård Vegard Solhjell, ja han medlemskap i DNT, da han som miljøvernminister ga fullstendig beng i villreinen når han endret nasjonalparkforskiften og tillot en utvidelse av Snøheim. Godt gjort å komme unna med det. https://www.forsvarsbygg.no/no/miljo/rive-og-ryddeprosjekt2/hjerkinn/om-hjerkinn/
 18. CL'en er vel en 5-6 år gammel. Vet ikke om det er siste modell...
 19. Ok - begge er testet en stund nå og konklusjonen er klar. Zeiss'en er klart skarpere og er best optisk. Swaroen er en del mindre og lettere. PS. Er bittelitegrann skuffet over swaroen etter å ha myst inn i Zeissen.
 20. Mener jeg var i en annen XXL butikk som ikke lenger hadde våpen. Mener det var den i Oslo sentrum, altså i Storgata.
 21. Er ikke ommøblering. Selgeren bekreftet at de kutter ut våpen i butikk.
 22. Opplevd ved selvsyn i butikk og ekspeditøren bekreftet deg jeg så, nemlig at våpenveggen ble erstattet med fjellsko.
 23. Lurer på om det blir situasjonen i de andre varehusene også.
 24. Var innom XXL for å kjøpe noe ammo nylig. Greit nok - men mens jeg venter på at registreringen skal bli ferdig sier selgeren plutserlig at han nettopp mottok en epost fra NJJF som sier at EU akkurat har vedtatt forbud mot bly i all ammo. Igjen greit nok - men det slo meg etterpå at han nok prøvde å få meg til å kjøpe enda mer ammo. Føler de bruker alle triksa i boka for å få folk til å handle mer (noe jeg i dette tilfellet ikke gjorde). Morsomt:
 25. Min tysk er veldig dårlig, men kanskje kammeret klarer å få med seg hvilken lyddemper som sitter på K3en i denne videoen? Synes den avrundede overgangen demper til pipe er sexy. https://www.youtube.com/watch?v=bKRerfJ5-jY
×
×
 • Create New...