Jump to content

Kofførdå

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Kofførdå

  1. Takk for svar. Det kan nevnes at, til privat bruk i mindre mengder trenger man ikke noen form for tillatelse for befordring av skudd i privat bil. Det skal være brannslukker tilgjengelig, fraktpapirer/produktpapirer skal alltid følge varen under transport.
  2. kan man frakte med bil uten at man berøres av noe lovverk som krever ekstra foranstaltninger?
  3. Takk for vettige og raske svar. Fått bekreftet min teori men personlig vil jeg at demper ligger mot pipebryst. Mer stabilt vil jeg tro
  4. Jeg har en Hau.... men det er ikke denne det gjelder. Har sett en A-Tec (den satt bomfast)som hadde litt avstand mellom bryst på pipe og demper. Har det noen som helst praktisk betydning for løp eller demper eller noe som helst om demper ligger an mot bryst på pipa, eller om den ligger an mot bryst i demper?
  5. HVA hvis demper bottner mot munning slik at det blir avstand, men den sitter allikevel fast.
  6. Eller skal det være litt avstand mellom demper og kant? Vil ha svar fra børsemaker eller ansatt hos sådan
  7. 15 Juli er det eneste riktige
  8. Har funnet ut av det. Innstillingen på objektivet var kommet ut av kurs. Takk for alle svar.
  9. På alle avstander og fra 5* og til 12*. Under 5* er den klar og med klart kors
  10. Hvordan løse dette problemet? Uklart kors i klar kikkert og når korset er klart er kikkerten uklar Dette er en Rem, Targetmaster 3-12*50 Den er ca 10 år gammel.
  11. Hvis du ikke er spes, frossen av deg så vil du trives med Huntern. Har samme og den har gjort det mulig å sitte på postjakt etter rev i 3 stivfrosne timer. Temp, lå på -16 men det var utenfor sekken. Jeg var bare komfortabel men hadde jo full jaktpåkledning på. Lykke til
  12. Når det gjelder stål. Har du sett på ALM-demper? Brukte en i mange år (veldig fornøyd)men gikk over til aluminium da den var såpass tung at jeg ikke brukte den under støkkjakt.
×
×
  • Create New...