Jump to content

Spinnacker

Members
  • Posts

    91
  • Joined

  • Last visited

About Spinnacker

  • Birthday 09/05/1981

Spinnacker's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Takk for svar. Etter litt snoking fram og tilbake etter A-Tec`s rimfire demper, ser jeg at denne har flatt bakstykke, og ikke en mutter slik som Hausken mini. Det har ingen betyding, men det er for det estetiske på våpenet at jeg ikke ønsker en "innsnevring" mellom løpet og demperen. Da duger A-Tec`en for mitt bruk. Noen som vet hvem som selger løse moduler til A-Tec? (Helst web butikk)
  2. Mangler lyddemper på min CZ455 Varmint i kaliber 22LR. Har en A-Tec TMM 4 (max 6,5mm) på handa, og da jeg ønsker en teleskopiskt demper på salongen, vurderer jeg denne. Hvordan vil dempingen bli kontra en rimfiredemper borret til 22 LR? Vil TMM 4 dempe dårligere?
  3. Har samme kikkerten selv, og jeg bruker medium optilockringer på min T3 SV.
  4. Hei! Har en boks med Sierra Gameking 55 Grain Spitzer Boat Tail i kaliber 223 liggende. Er det noen som har ladedata på denne, og evt. noen som har brukt den til jakt? Vil den være brukbar til jakt på grågås?
  5. Har Hausken mini på min 17 HMR, ble anbefalt denne demperen borret til 17 HMR istedet for en 22 demper. Denne demper bra, men langt fra lydløs.
  6. Skytinga går uproblematisk, men de me notched legs gir fra seg en aldri så liten "sproing" lyd når bena kommer ut. Er nok begge langfjærene på bena denne lyden kommer fra, men det er bare å ta imot foten når den kommer, for å dempe lyden.
  7. Er vel både fordeler og ulemper med de forskjellige fotinnstillingene, jeg har eid begge typer, og sitter igjen med trinnløs justering på mine tofoter. Begge deler funker greit til mitt bruk. Notched legs mener jeg har en fjær som "skyter" føttene ut til max stilling, og kan reguleres manuelt inn igjen, mens den med trinnløs justering har det motsatte. Der må føttene trekkes ut manuelt til max, og en fjær trekker de inn igjen til minimums stilling.
  8. Notched legs er trinnjustering ja, den jeg linket til har trinnløs regulering.
  9. Midway og jaktdepoet selger pussebenker.
  10. Kan være litt vrient å få klipa på tofoten til å entre på reimskruen under skjefte, men det går som regel greit. Siste tofoten kjøpte jeg fra Ebay. http://www.ebay.com/itm/NEW-HARRIS-BIPO ... 3cc58c9270 Denne har ikke såkalte notched legs, men den har vugge. Kom seg på 702 kr rett hjem i postkassen. Ble bestillt den 4 mai, og dukket opp i postkassen 9 mai. 5 dager over dammen er ikke dårlig.
  11. Varminten er 22mm tykk, og Liten er 16 mm.
  12. Kjøp en 9"-13" er mitt råd. Det blir en god allrounder. Jeg har en 6"-9" som jeg bruker til benkskyting, 9"-13" er kanskje et bedre alternativ hvis du skyter endel liggende, og den funker i benk den også.
  13. Føttene kan virke spinkle, men de skal tåle det. Bruker min 6"-9" til baneskyting, og skal kjøpe en ny Harris i 9"-13" til jaktbruk. Kan da slippe å strekke føttene helt ut. Jeg har kun eid tofot med vugge, og bruker en micro podlock på denne, og dette fungerer kjempebra. Tror nok reimfestet som tofoteren er festet i kommer ut av stokken før tofoten evt. brekker. Mener og ha lest at det Amerikanske forsvaret bruker Harris også.
  14. Teleskopføttene fungerer utmerket. Har den uten hakk på føtten. Løsner på sett skruen og trekker ut bena, og en fjær trekker bena inn igjen når settskruen løses, og knappen presses inn. 6"-9" modellen passer best til benkeskyting. Til jaktbruk ville jeg gått for en 9"-13".
×
×
  • Create New...